Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Power Armor 13hoz kinéztem pár mostani akksit , még mindig nincs utódja sajnos : (. De proci és GPU benne eléggé jó
Idei 2025os akksi :https://a.aliexpress.com/_EQXsiWO
Másik: https://a.aliexpress.com/_Exjs7km
Hasonló de más :https://a.aliexpress.com/_EIdtwem
Ez 15600as elvileg , nem tudom hogy legit e de valahol 11500 van , gondolom ez kicsit több súlyú másik kicsit könnyebb
https://a.aliexpress.com/_EJfQLBU
És még van pár
-
Lokii
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi ,Hmmm ha lesz ilyesmi power armorban valamennyi felárral akkor nem lenne rossz. Vagy egy PA13 refresh , új proci és GPU, bár így is erős
-
Lokii
aktív tag
Ja jó nekem valami értesítés központ alkalmazás kéne F droidon láttam , mert pár alkalmazást engedélyeztem., tarcsazot Duolingot steamet háttérben futni
SanDisk canvast 512 GB őt tervezek rendelni 23.000 forintost, kép játék megy rá onnan kép valamennyire mappaba rendezve merevlemezre, akár ssdre
-
Lokii
aktív tag
Fentiben sajnos nem bírok segíteni
Ulefone Power Armor 13hoz flip tok eléggé jó, fóliát még nem raktam telefonra meg porvédő dugót se, de majd felrakom.
-
Lokii
aktív tag
Na egy pár hete használom új töltőt (power armor 13hoz) eléggé jó , úgy tölt mint a régi ,nem tudom hogy rövidebb e de az előnye az hogy még kattania is kell hogy kezdődjön vagy véget érjen a töltés szóval nincs ez a kimozgolódás gyakorlatilag nem gond. Kettőt vettem 8000 Ft darabja szóval egy új képernyő digitalizálóval olcsóbb majdnem de hát úgy néz ki nem kockáztatnak
Szóval még vagyok elégedve vele , rendeltem 3 biztonsági kamerát is azokat is kipróbálom majd mert bolt 4,9es értékelésüMás:
Vettem pár lámpát de valahogy lehet frissenteni Android 12re állítható fényű lámpa miatt újra telepítés nélkül? Mert 2+1 TB SSDk OS(ez a Kc3000ren van , A2000 az gaming meg programok max mert documentset és appdata 3 mappáját szereti tömni pár játék különösen Minecraft és Space Engineers , érdekes telón Pojav launcher nem rendelkezik abszurd mérettel), gaming és programok van 1,26 TB szabadon szóval 4-6 tbos hddt veszek vagy 2 TBos TLC hbmes ssdt Gaming+backup célra addig is ötször elég a 1,26 TB mivel 80 GB fénykép van max a telón videók meg mennek YouTubera privatban pár csatornára

+ SD kártyát is majd kinézek két power armor 13hoz de azt belföldön, kamerához 64 GBost lehetett kérni
-
Lokii
aktív tag
válasz
Smllfarmer91
üzenetére
Nem is tudtam hogy van ilyesmi, tôkjó
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Ez így van , megnyugvást ad ^^
Ulefone Power Armor 21 17 19 16 18T X11 13 14 Pro Clear Tempered Glass 9H 2.5D Premium Screen Protector Protection Film
[link]Erről mi a véleményetek?
Én leszek az első tesztelő, értékelés egyelőre nincs a bolt viszont megbízható, meg jó ára van 3 db fólia/csomag 2400 5 százalék kedvezménnyel mennyiség miatt -
Lokii
aktív tag
[link] Yuoyio
[link] Xunqiyi /Aibaoqoi (majdnem azt hittem rossz linket raktam be)
[link] BinYeNing
[link] ez csak Xunqiyi kábel de ha megtört usb csatlakozónál vagy bárhol Pl jó cserének
Armor 20 wt de eléggé hasonló töltője van ránézésre még át tanulmányozom (Seagate merevlemezeket is , ott Firecuda SSD+HDD csábító marketing
) [link]BinYeNinget nem találtam elsőre de felső linkbol meglett
Kérdésem az lenne hogy továbbra is a második/harmadik a valószínűleg megbízható? Most jutott eszembe hogy érdemes power bankon vagy hasonlón tesztelni bár lehet hogy annak sok és jobb egy mezei 10 wattos
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Hát úgy értettem hogy van e rá opció hogy ne mindet külön, hanem valami logisztikai központban egybe rakják , de gondoltam hogy nem csak hátha
Most nézem védő fólia , motoros sisak értékeléseket, képernyőt+digitalizálót majd később rendelek lehet
SSDnek majd utána nézek , Lexar az tuti jó kínai márka ha nem másolat/fake, Dahua régen csinált, talán még Ankke

-
Lokii
aktív tag
Töltő árak jól felmentek ebayen és alin power armor 13nak csökkenő készletek miatt gondolom
meg ugye több mint 2 éves telefonDust plug borsos szintén viszonylagosan
persze más töltő is jó pl parksideos stb csak ugye ennek van nagy sebessége , vagy Power 5s adapternek.
SSD árak talán nem emelkednek annyira már SN580 és pár hasonló jó TLC HMBvel, HDD téren WD és Seagate emelt Toshiba nem tudom x300-n300 jó áron van , viszont ez a jó hír
-
Lokii
aktív tag
Ebayen , AliExpressen milyen fóliát érdemes venni Power Armor 13hoz? Mint ár érték arány vagy ami nem scam

2022ben vettem ebayrol 2 csomagot ami eléggé jó csak 1 rétegű. izopropil alcohol és LCD kijelző Frosch Bio ethanol valamennyi film réteget hagyhat szóval gondolom sensitive törlőkendővel lehetne rétegmentes fólia felrakas előtt?
Kinéztem jó flip tokot is

Ugye ha zsebből kicsúszik vagy lyukas és képernyőre esik akkor tompító hatással bír
-
Lokii
aktív tag
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Es még annyi hogy milyen adatkábeleket ajánlotok? Töltő kábel(adapter, asztali lámpa , Parkside eszközök stb) van jópár itthon szerintem nem kompatibilisek e célra, Bluetooth meg nem lenne kifejezetten gyors gondolom de az se zavarna csak ugye akksi igényesebb

Meg esetleg Google photora fel és onnan letölteni, vagy bármilyen másik 15 gb méretét adó szolgáltatóra, mert úgy pár csomagban el lehet osztani és leszedni Pcre, csak ugye azért a klasszikus adatkábel , Bluetooth se rosszak
Köszi előre is

-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Köszi , ez is tök jó , így ha gépet (NASt meg különösen ransomware gyártók rá vannak állva azt halottam), akkor marad külső mentés . Nekem két merevlemez brekrepalt régebben, WD 500 gb és black 1 tb , szóló merevlemezek voltak gépben többi ATAs(80+120 gb) winyora ráfért volna CAT nyomogombos telefon képek lazán , ott volt ott egy jó pár , mondjuk egy párra emlékszek szóval rekonstruálhatom
Elsőnek 2x2 TB használt winyot tervezek majd 2x valami újat, SSDbol van 3,25 TB hely , merevlemez alig 1 TB
-
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Köszi , igen fényképek fontosak , 8-12 mpx(szóval nem extrém méret ), videók mennek youtubera valszeg privátban. Régen Google photosban 16 mpxig vagy addig tömörítve lehetett korlátlan mennyiségben tárolni. SD kártya + 2 winyo valszeg , később lehet NAS. Mondjuk NAS se kell feltétlen
-
Lokii
aktív tag
Adatkábelnek milyet használtok? Gondolom havonta érdemes backupolni, veszek merevlemezt , SD kártyát, nehogy úgy járjon az ember mint CDkkel anno
És valamilyen teló karbantartási tevékenység van e? Mint gépnél portalanítás stb
Képernyő tisztítás igen(isopropil alkohol vagy Frosch képernyő tisztító?)az esés felfogó gumira pl
Mondjuk flip tokot akarok tavaly óta venni szóval végre meglépem, jobban hozzá vagyok szokva irl elmenetelhez mondjuk
ebayen és alin is van -
Lokii
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
PL [link] Yuoyio
2. [link] Abaiaoi
3. [link] BinYeNing
Meg van egy jó pár még
Akksit is tervezek cserélni talán, meg új képernyő/képernyő+digitalizáló mert ezen pár enyhébb karc van , ugyanis egy ismerős/haver mondta hogy neki se karcolodott fólia nélkül(valami Xiaomi vagy Samsung non rugged), hát sajnos nem jött be , balga voltam , pedig hát tudtam hogy ami jobban bírja a törést az karcolodhat esetleg jobban (tradeoff bár PA13 még kevésbé is karcolodik)de PL esetleg napfényes időben látom, különböző benti fényeknél nem. Bár fólia elrejti még jobban
+Flip tok de azok legkevésbé rizikósak talán , mert Karabiner tok/keret védi valamennyire , de inkább hátulról és a sarkokban

-
Lokii
aktív tag
Köszi szépen az SD kártyákat , ebayen, AliExpressen láttam 2100,2600ért és 3800forintert ugyanolyan kinézetű töltőt+kábelt? Töltési sebesség a különbség vagy más (jobban megnézem specifikációt)? Úgymond melyik a "legit" és melyek az "érdekesek"?
-
Lokii
aktív tag
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Hogy lehet mérni ? Batterypro Botot használok G droidból
Mondjuk nekem is úgy bírja a Power armor 13 mint anyáé kb, és olyan másfél évvel régebbi az enyémEgyedül az Android 13ban állítható fény hiánya zavar, de ahhoz appok+képeket lementeni és reinstall kb
-
Lokii
aktív tag
Na még jó hogy megtaláltam a topikot
1 power armor 5 és 2 Power armor 13om/unk van
Power 5hoz új képernyő kell de amúgy teljesen kafán működik... Na meg egy reinstall mert boot lassúMilyen SD kártyát ajánlotok hozzá? 128-256 gigán gondolkozok , kép mentések redundanciája lenne , később/ előbb merevlemez
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
meg ugye több mint 2 éves telefon