Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1796) helkis válasza Mercutio_ (#1791) üzenetére


helkis
addikt

nem kell vat.2, nem ilyenre gondoltam.. ott is az a baj, ami itt is kezdi felütni a fejét, hogy nagyon hígul a piac..
vateránál ott van még a szakmaiság hiánya, amivel félre van tájékoztatva a vevő, (persze lehet az eladó sem tud bizonyos alapokat, miért is kellene, itt hamar összerakja a nép a hirdetőnek, hogy mi a probléma, tehát segítünk egymásnak valós hirdetést kreálni..) olyan termékek vannak, olyan áron, hogy senki nem veszi meg, de egy másik portálon belinkelik, hogy ennyibe kerül, holott boltban is lehet, hogy simán olcsóbb..
itt sokszor előfordul, hogy valaki ír valakinek, hogy megvan-e még és nem is válaszol az eladó..:F vagy aki beírja hogy valamit sürgősen el akar adni, de árán felül :F, még egy: hogy pl valakivel lebeszélem a részleteket, és a végén derül ki, hogy még az apjától engedélyt kell kérnie.. :B szóval vannak "röhejes" helyzetek.. ez utóbbira is kéne valami korlátozás, vagy más ötlet, hogy valósabb, relevánsabb hirdetések kerüljenek fel!
szvsz azt kellene elérni, hogy maga az eladó foglalkozzon azzal, amit csinál, tehát vagy a beárazós topikocban (akár lehetne egy árgenerátor is! ami segíthetne a hirdetésnél pl egy hdd-árát megtippelni, az eladó eldönti hogy figyelembe veszi vagy nem. ahogy a vevő is tud mérlegelni, hogy mit lépjen, ehhez persze egy jó "ár-AI" kellene :D), vagy saját maga jár utána az árának, ezután amennyire kiteszi a portékáját, abból fizeti a jutalékot, akár itt adja el, akár nem, akár annyiért akár nem.. persze ez feltételezi, hogy elég olcsó a jutalék, hogy ne legyen érdeke az eladónak visszaélni vele.. a sok hirdetés így is fedezni tudná a költségeket szvsz..

egyik legjobb fejlődési alternatívának az ésszerű vitát tartom! :K
amikor mindenki mondja a magáét, az sima értelmetlen veszekedés..

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.