Hirdetés

Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Sefter #110 üzenetére

Leginkább azért nem találsz drivert, mert nem kell hozzá :) Tudom, ez még nem segít rajtad, szóval nézzük konkrétan:
    Milyen UHU-d van rc2, rc3, 1-es verziójú? Ha rc3, vagy 1, akkor nincs gond, mindjárt írom/mondom tovább. Ha rc2, akkor inkább ajánlom újabb beszerzését. Egyszerűen azért mert az rc2-ben 4.2.0-as X van, ami _nem_ támogatja az Ati kártyákat, ezáltal bonyolulttá téve a használatukat. Ha viszont rc3-ad, vagy 1-ed van (ez utóbbi a legújabb verzió), akkor a telepítés közben hibáztál szvsz. Ugyanis van egy olyan rész (remélem az UHU-nál is van), ahol videókártyát kell választani. Na itt kell(ett volna) (Ati) Radeon-t választani. És akkor menne minden mint a karikacsapás. Ha azt választottad, akkor passz. Szóval ajánlott megoldás: rakd újra az UHU-t. Persze meg lehet oldani e nélkül is, ha van kedved manuálisan configure fájlokat szerkesztgetni ;]

Btw. én az utóbbit tettem, mivel akkor még csak rc2-volt, nekem meg R9000Pro. Így aztán a linuxxal töltött első két-három hetem szöveges módban zajlott :)

Aktív témák