- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Leginkább azért nem találsz drivert, mert nem kell hozzá
Tudom, ez még nem segít rajtad, szóval nézzük konkrétan:
Milyen UHU-d van rc2, rc3, 1-es verziójú? Ha rc3, vagy 1, akkor nincs gond, mindjárt írom/mondom tovább. Ha rc2, akkor inkább ajánlom újabb beszerzését. Egyszerűen azért mert az rc2-ben 4.2.0-as X van, ami _nem_ támogatja az Ati kártyákat, ezáltal bonyolulttá téve a használatukat. Ha viszont rc3-ad, vagy 1-ed van (ez utóbbi a legújabb verzió), akkor a telepítés közben hibáztál szvsz. Ugyanis van egy olyan rész (remélem az UHU-nál is van), ahol videókártyát kell választani. Na itt kell(ett volna) (Ati) Radeon-t választani. És akkor menne minden mint a karikacsapás. Ha azt választottad, akkor passz. Szóval ajánlott megoldás: rakd újra az UHU-t. Persze meg lehet oldani e nélkül is, ha van kedved manuálisan configure fájlokat szerkesztgetni
Btw. én az utóbbit tettem, mivel akkor még csak rc2-volt, nekem meg R9000Pro. Így aztán a linuxxal töltött első két-három hetem szöveges módban zajlott
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest