- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
nna, úgy döntöttem, teszek vele egy próbát
A telepítés sebességétől nem voltam elájulva, s ez igaz az ablakkezelésre, programok megnyitására is (nyamvadt 2@2.4 Celeron, 256 DDR, 60g ataIV seagate, a telepítés majd' háromnegyed óra volt, XP nálam félóra, és nem érdekel, hogy hányszor indul újra). Egyébként jópofa. Hogy lehet ezt a nyamvadt fontot kicserélni, hogy úgy nézzen ki a ph!, mint amit megszerettem és megszoktam win alatt? (Galeon) És miért jobbra rendezi az összes hozzászólást, ha volt korábban pár túl széles? (IE balra rendezi, ez így normális, csak az lógjon ki a képből, ami túl nagy...)
Meg belfutottam rögtön pár gpf-be:
A Nautilus nem talált olyan programot, amivel meg tudná nyitni a következőt: ''system-settings:///.directory''.
Majd nem sokkal utána: A Nautilus throbber alkalmazás (PID 14148) végzetes hiba miatt összeomlott (Félbeszakítva). További információért goto gnome honlap stb.
Pedig akkor még nem csináltam semmit, csak nagy naivan megpróbáltam a kezdd itt! ből a rendszerbeállításokat megnyitni. Azon belül volt még egy rendszerbeállítások gomb, és arra kattintva produkálta a fentieket. Kiszolgálóbeállításokra kattintva ugyanez.
Pont ezeknek a hiányáról beszélnek a Linux térítők, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest