Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feltettem Ubuntut, hogy leellenőrizzem kollégám számára, hogy melyik a KDE felületre váltás egyszerűbb módja. Mikor először kérdezte, hogyan kell megoldani, a synaptic- ot javallottam neki, de furán nézett rám annak ellenére, hogy használja már régóta az Ubuntut. Inkább feltettem az Ubit, persze, hogy nincs alapból synaptic. Feltettem és egész könnyedén sikerült Kubuntusítani. Ennek kifejezetten örültem, mert az Unity az fájt
!Viszont ma indítanám a synaptic- ot és ez fogad:
Nem szereti az Ubuntu a synaptic- ot, azért nincs fenn rajta alapból? Általában nem szereti Ubi, ha telepítenek rá valamit utólag és büntet érte? Csak a frissítések voltak telepítés után és a Qbittorrentet valamint a VLC- t raktam fel, ezeket már el sem merem indítani.
Kérdésem az, hogy ha Ubuntura telepítek valamit, kell- e még valami különöset csinálni, hogy utána simán tudjam használni azt a programot? MINT használóként nem ismerem ezeket a plusz lépéseket.
Másik kérdésem KDE használókhoz: Ktorrent- nél egyszerre szerettem volna az összes torrent fájlt indítani, de csak egyesével engedi. Be lehet valahogy mappából az összeset adni neki?
Köszi a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!