Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nekem is lenne egy kérdésem:
k3b-vel próbáltam cd-t írni. Két dvd író van a gépben (lásd adataim). Felismeri őket rendesen, program elindul.
De amint elindítanék bármilyen másolást, CSONTRA fagy a rendszer. Olyan szinten, hogy egérkurzor is lefagy, se konzol, se ctrl+alt+bckspace, semmi, csak reset
Keresgéltem mindenütt, ahol lehetett, de csak azt találtam, hogy sok embernek van hasonló problémája, megoldást viszont nem találtam rá
userként indítottam, még megnézem rootként is, de nem hinném, hogy ez megoldaná...
más nem tapasztalt hasonlót??
Szerk: még valami.
hétvégi frissítések letöltése után a legújabb kernellel, ami frissítéskor lejött, nem megy az X. valami probléma van, és ezzel kapcsolatban ezt találtam:
''Az Ubuntu 6.10-ben most hétvégén történt kernelfrissítés kavarodásokat okozott, a probléma ismert, a vga meghajtók, pl. nvidia driver nem frissült, és nem is frissül kézi frissítéskor sem.
A megoldás, a régi kernel használata pár napig, a probléma megoldásáig, illetve Alberto Milone honlapjáról (www.albertomilone.com) az envy nevű program telepítése az ott leírt instrukciók alapján, majd annak segítségével az nvidia driver telepítés végrehajtása.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest