Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nekem is lenne egy kérdésem:
k3b-vel próbáltam cd-t írni. Két dvd író van a gépben (lásd adataim). Felismeri őket rendesen, program elindul.
De amint elindítanék bármilyen másolást, CSONTRA fagy a rendszer. Olyan szinten, hogy egérkurzor is lefagy, se konzol, se ctrl+alt+bckspace, semmi, csak reset
Keresgéltem mindenütt, ahol lehetett, de csak azt találtam, hogy sok embernek van hasonló problémája, megoldást viszont nem találtam rá
userként indítottam, még megnézem rootként is, de nem hinném, hogy ez megoldaná...
más nem tapasztalt hasonlót??
Szerk: még valami.
hétvégi frissítések letöltése után a legújabb kernellel, ami frissítéskor lejött, nem megy az X. valami probléma van, és ezzel kapcsolatban ezt találtam:
''Az Ubuntu 6.10-ben most hétvégén történt kernelfrissítés kavarodásokat okozott, a probléma ismert, a vga meghajtók, pl. nvidia driver nem frissült, és nem is frissül kézi frissítéskor sem.
A megoldás, a régi kernel használata pár napig, a probléma megoldásáig, illetve Alberto Milone honlapjáról (www.albertomilone.com) az envy nevű program telepítése az ott leírt instrukciók alapján, majd annak segítségével az nvidia driver telepítés végrehajtása.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest