- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Tartok a váltástól, hiszen eddig nem is láttam más op rendszert
Nem fog menni egy pillanat alatt az átállás, abban ne is reménykedj
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...ASUS F5V notin szeretném használni és még linux-os drivereket sem talátam hozzá ( innen az aggodalom ),
Nem nagyon adnak ki a gyártók linuxra drivercsomagot, inkább az "oldd meg ahogy tudod" hozzáállás a jellemző. De nem kell pánikolni, nagy valószínűséggel a notidban levő alkatrészekhez van driver, csak innen-onnan össze kell szedni őket. (Erről majd akkor, ha ott leszel, és konkrétat kérdezel)továbbá más win -es gépekkel vannak kompatibilitási hibák?
itt milyen interfészre gondolsz?openoffice kezeli a office fileokat, azokat a fileokat amiket openofice-al hozok létre más gépen használhatóak lesznek office-al?
ez meg csak attól függ, hogy milyen formátumban mented a dolgaidat, de igen, mindkét eset általában működik
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...