Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
ja, asszem ma már nem, de később kipróbálom...
csak korábban feladtam, mert nem működött a copy/paste, de valaki azt írta, hogy középső gombbal (???). ha az sem, majd bepötyögöm.
de biztos, hogy a linux így akar elterjedni, hogy parancssori kapcsolókkal kell programozgatni?
anno sokat szívtam az EAC-al is, aztán valahol találtam egy jó parancssort, azóta csak be kell másolnom. kicsit olyan, mint az ARO terepjárókon, ahol ki kell szállni, és villáskulccsal a kerékagyon zárni a difit, ha elakadtál. el tudom képzelni a barátnőmet tűsarkúban, amint bokáig a sárban izélgeti. bocs a kifakadásért, de pont most ment egy cikk meg szavazás az indexen ebben a témakörben, és kicsit elgondolkodtatott. szóval a felhasználóbarátság tényleg fontos lenne, ismerek egy csomó embert, akik egyszerűen csak használják (munkára !!!
) a számítógépüket.köszi a segítséget!
"jövő héten újra megpróbálom" (Magilla Gorilla)
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a számítógépüket.