Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
ja, asszem ma már nem, de később kipróbálom...
csak korábban feladtam, mert nem működött a copy/paste, de valaki azt írta, hogy középső gombbal (???). ha az sem, majd bepötyögöm.
de biztos, hogy a linux így akar elterjedni, hogy parancssori kapcsolókkal kell programozgatni?
anno sokat szívtam az EAC-al is, aztán valahol találtam egy jó parancssort, azóta csak be kell másolnom. kicsit olyan, mint az ARO terepjárókon, ahol ki kell szállni, és villáskulccsal a kerékagyon zárni a difit, ha elakadtál. el tudom képzelni a barátnőmet tűsarkúban, amint bokáig a sárban izélgeti. bocs a kifakadásért, de pont most ment egy cikk meg szavazás az indexen ebben a témakörben, és kicsit elgondolkodtatott. szóval a felhasználóbarátság tényleg fontos lenne, ismerek egy csomó embert, akik egyszerűen csak használják (munkára !!!
) a számítógépüket.köszi a segítséget!
"jövő héten újra megpróbálom" (Magilla Gorilla)
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) a számítógépüket.