Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
autogiro
csendes tag
de, szokott, csak már annyit olvasgattam hogy próbálkoztam mindenfélével

azért gondolom amúgy hogy failsafe-et használ mert ha törlöm a failsafe-et, mindig létrehoz egy újat, és pl képernyő beálíltásoknál sose azt írja ami bevan állítva rendes configban, videókártyát egyébként azt írja hogy geforce 6800, amikor 6600as kártyám van
vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S
Aktív témák
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S