Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Aktív témák
-
harry
veterán
Írtam a huawei mobilnetes topicba is, de lehet linux oldali inkább a probléma, így itt is megemlítem. Használ valaki ilyen mobil netet (e220 voda)?
Nem tudom, hogy mindenhol így van-e (bár biztos nem), de nálunk alapból gyengébb minőségű/felbontású képekkel tölti le az oldalt, és csak ctrl+f5 kombóval, újratöltésnél szedi le az igazi, jó minűségű képeket (bár ehhez is kellett valamit módosítani azt hiszem, ezt nem én csináltam). Ezzel nem is lenne nagy baj, de a prohardver!en a fórumon ez úgy működik, hogy az egész topicot a jobb oldali sávba tömöríti be, középen semmi, mondanom sem kell, ez szinte használhatatlan, és csak frissítés után jelenik meg rendesen a fórum. Egy másik oldalon van egy flash képnézegető galéria, ott minden galériánál így be kellene frissíteni az oldalt ahhoz, hogy menjen. Szóval erre keresnék valami megoldást. Linux alatt használjuk, a vodás connect izé nélkül (az valamiért nem ment), simán a /etc/wvdial.conf-ban lett beállítva, és így üzemel. Másnál van hasonló probléma?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő