Hirdetés

Aktív témák

• 3aTi3

tag

Köszi szépen mindenkinek a segítséget, végül megint összejött, de fogalmam sincs mitől, mert ugyanazt csináltam csak 5* egymás után, és egyszer összejött :) Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.

ha már lett netem, elkezdtem felhegeszteni a 8.6-os catalyst-ot, aminek a végére azt értem el, hogy a firefox nem indul azóta :S Kiírja h már egyszer meg van nyitva és addig nem indít új ablakot, amíg azt be nem zárom. A rendszerfigyelő viszont nem mutat firefox nevű futó alkalmazást... Újra is indítottam, le is szedtem a ff-t, majd újratettem, de ugyanaz.
    Most kicsit elegem lett, pihenek rá egyet.

Nem is tudom megéri-e... Remélem egy hét múlva a linux átveszi a windows helyét az egész világon, és akkor van értelme annak amit csinálok :D
    A linux az újdonság varázsát nyújtja, de mikor windowst töltök be, olyan mintha hazaértem volna :) jól belakott környezet, tudom mi hol van, és működik is ..
    na holnap asszem tiszta fejjel nekiállok és újrahúzom; de azért ha vki tud megoldást a firefoxos problémára, akkor most szóljon. vagy hallgassa el mindörökre.

Aktív témák