Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi tényleg volt egy pár backup régebbi xorg.configbol de már nem foglalkozok vele mert legyalultam az ubit.Újra vissza teszem de már nem fogom használni az Envy hanem szeretném az nvidia honlapjáról letöltött drivert én feltelepíteni
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.
Aktív témák
Aktív témák
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.