Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
welcome to the real world Neo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én az air előtt szórakoztam elég sokat, nekem pont azért jött be az osx mert a gnome után nem sok változás, mindent megtaláltam minden úgy ment ahogy vártam. win után kollégák szerint idegesítően más helyenként, szerintem meg teljesen logikus

Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)