- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Simán megy az ubuntu a te konfigodon.
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb. 
Az Ubuntu-nak a Gnome felülete ráadásul grafikailag egyértelműen szebb, mint az elmosódott Lubuntué (LXDE felület).
Az XP grafikai megjelenítése, ránézésre, számomra az XP-é és az Ubuntué közötti, az ubié a legszebb e 3 közül, talán.
Sorry mindenkitől, ha szemmértékem tévedett volna._SZERK.:valaki a wine-t is ajánlja, igen, nálam is nyerő (Lubuntuzom, tehát elvileg Ubuntun is mennie kell, sokak szerint is), sok minden szépen fut, kvázi xp "emu" (tudom, elvileg pontatlan kifejezés rá az emulátor, de ilyesmi).
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakberendezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32MR50C-B Monitor
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb.