Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Gondolom, azért mentek flash 9-cel nálam tegnapig, mert tegnap délelőtt még régebbi, kb. 15-ös Chrome böngészőm volt fent. (Sajnos frissitettem tehát a Chrome böngészőmet is... de hogy Mozillán miképp fog futni ezentul a flash-em, nem tudom, de az a kisebbik gondom.)
Tehát rajtam már eleve az segít, ha elmondjátok, pontosan hogyan kell régebbi Chrome böngészőt feltenni.
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.
Csakhogy, mondom, az új, 18-as Chrome nem futtatja a 11.2 előtti flash-eket; a kb. 15-ös Chrome viszont engedné!
(Engedte is.)Csakhogy én nem vagyok valami ügyes linuxos, ezért nem tudom, hogyan kell régebbi Chrome verziót feltenni, légyszi, írjátok megtehát most ezt.
Köszi. (Gondolom terminálból célszerű.)Tegnap órákat cs*sződtem a flash miatt... :S Remélem, most sikerül összehozni a youtube-t.

__ SZERK.: BEMÁSOLOM A PONTOS verziószámát a régebbi flash-nek; az új Chrome emiatt kiabál nekem, míg a régebbi Chrome gyönyörűen "alkalmazta" és futtatta vele a 240p-s youtube videókat, na meg a nagyobb felbontásúakat is, csak azokat szaggatottan, de azért szaggatottan, mert csak 8MB-os, 1999-ben gyártott videókártyám van, Pentium3-as gépemen:
"Flash (2 files) - Verzió: 9.0 r999 Fontos biztonsági frissítés letöltése
Shockwave Flash 9.0 r999"
Aktív témák
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.