- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
chab7
addikt
Természetesen mindenhol minden látszik szépen és ékezethelyesen.
Annyit helyesbítek, hogy LMDE rendszeren működik így ahogy leírtam. Most az ubuntu 12.04 alatt baromira nem másol sehonnan semmit, se ékezetest se ékezet nélküli fájlokat. Törölni viszont tudom ezeket a fájlokat csak éppenséggel másolni sem.
Hát ilyet én még nem pipáltam. Ha nem lenne hozzá jogosultságom, hogy másoljak, akkor törölni sem kellene tudjam, nem?És ez az anomália fennál az androidos telefonról böngészve a megosztott mappát és XP-s gépről böngészve is.
Összefoglalva:
-Megosztott mappák látszanak, böngészhetőek, ékezethelyesen jelennek meg, a hálózat minden egységéről nézve - másolni, átnevezni, ilyesmit nem tudok semmit (ubuntun) csak törölni.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest