Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
Elég nagy a valószínűsége, hogy az itteni fórumozók közül másokat nem érint a probléma, ezért nem jelentkezett senki.
De különösebben nem is látom értelmét a kérdésednek, hacsak nem valami klubbot akarsz létrehozni az érintetteknek.
(#49216) floatr: Az energiagazdálkodásban nem jeleskedik annyira a nyílt meghajtó, legfeljebb régebbi GPU esetén. Valószínűleg mélyebb szinten kellene átprogramozni a vezérlőszoftvert, de elképzelhető, hogy ehhez nincs elég dokumentáció. Bár egyébként ha még automatikusan nem is működik, de az órajel- és feszültségszabályzás támogatott. Én mondjuk annak idején a notival babrálgattam az órajelét a GPU-nak, de a legalacsonyabb szinten már érezhetően belassult a képi megjelenítés. Akkor még a dinamikus váltás villódzással is járt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, hagytam a francba a notiban mert Ubuntuval alapból hűvösebb mint Windowszal volt. Az asztali gépemben meg az azelőttiben is APU volt, a CPU hűtő meg elvezeti a meleget, ez a dolga. Bár a mostanihoz inkább a zárt meghajtót használom, ez még a fogyasztásban is megmutatkozik némileg, na meg a plusz teljesítmény is érezhető.
Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest