Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Elég nagy a valószínűsége, hogy az itteni fórumozók közül másokat nem érint a probléma, ezért nem jelentkezett senki.
De különösebben nem is látom értelmét a kérdésednek, hacsak nem valami klubbot akarsz létrehozni az érintetteknek.
(#49216) floatr: Az energiagazdálkodásban nem jeleskedik annyira a nyílt meghajtó, legfeljebb régebbi GPU esetén. Valószínűleg mélyebb szinten kellene átprogramozni a vezérlőszoftvert, de elképzelhető, hogy ehhez nincs elég dokumentáció. Bár egyébként ha még automatikusan nem is működik, de az órajel- és feszültségszabályzás támogatott. Én mondjuk annak idején a notival babrálgattam az órajelét a GPU-nak, de a legalacsonyabb szinten már érezhetően belassult a képi megjelenítés. Akkor még a dinamikus váltás villódzással is járt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, hagytam a francba a notiban mert Ubuntuval alapból hűvösebb mint Windowszal volt. Az asztali gépemben meg az azelőttiben is APU volt, a CPU hűtő meg elvezeti a meleget, ez a dolga. Bár a mostanihoz inkább a zárt meghajtót használom, ez még a fogyasztásban is megmutatkozik némileg, na meg a plusz teljesítmény is érezhető.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Túra és kirándulás topic
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest