Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Aztamindenségit! Ilyet még nem láttam!
Prestashop webáruházat frissítettem (autoupgrade moduljával) az új verzióra a szerveren. Tökéletesen sikerült, ki is írta alul az új verziószámot, estébé. Mivel 777-re kellett az összes könyvtár és fájl attribot állítani az automatikus upgrade-hez, ezért upgrade után szépen visszaállítottam azzal a módszerrel, amit Kendek javasolt:
find /könyvtár/elérési/útvonala -type d -exec chmod 755 {} \;
find /könyvtár/elérési/útvonala -type f -exec chmod 644 {} \;Ezeket benyomtam terminálba és szépen meg is változott az összes mappa és fájl attribútuma, ahogy kell 755-re, ill. 644-re. Aztán a Presta adminban megnéztem, hogy miket kell 777-re állítani és azt a pár könyvtárat, fájlt szépen megcsináltam, írta is, hogy OK minden.
Majd eltelik kb. fél óra, ránézek megint a Presta adminjára és minden, de minden(!!!) teljesen ugyan úgy van, mint az upgrade előtt és alul is a régebbi verziószám van kiírva! Teljesen úgy néz ki, mintha semmit sem csináltam volna... Rámegyek megint az Upgrade menüre, jelzi, hogy a régebbi verzió van fent! Döbbenet!

Semmilyen automatikus visszaállítás nincs beállítva, vagy ilyesmi, fent van a Sysbackup és van vele csinálva már egy mentés, ennyi. Agyam eldobom.
Van ötletetek, hogy mi történhetett?

Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- AMD FX
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest