Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Aztamindenségit! Ilyet még nem láttam!
Prestashop webáruházat frissítettem (autoupgrade moduljával) az új verzióra a szerveren. Tökéletesen sikerült, ki is írta alul az új verziószámot, estébé. Mivel 777-re kellett az összes könyvtár és fájl attribot állítani az automatikus upgrade-hez, ezért upgrade után szépen visszaállítottam azzal a módszerrel, amit Kendek javasolt:
find /könyvtár/elérési/útvonala -type d -exec chmod 755 {} \;
find /könyvtár/elérési/útvonala -type f -exec chmod 644 {} \;Ezeket benyomtam terminálba és szépen meg is változott az összes mappa és fájl attribútuma, ahogy kell 755-re, ill. 644-re. Aztán a Presta adminban megnéztem, hogy miket kell 777-re állítani és azt a pár könyvtárat, fájlt szépen megcsináltam, írta is, hogy OK minden.
Majd eltelik kb. fél óra, ránézek megint a Presta adminjára és minden, de minden(!!!) teljesen ugyan úgy van, mint az upgrade előtt és alul is a régebbi verziószám van kiírva! Teljesen úgy néz ki, mintha semmit sem csináltam volna... Rámegyek megint az Upgrade menüre, jelzi, hogy a régebbi verzió van fent! Döbbenet!

Semmilyen automatikus visszaállítás nincs beállítva, vagy ilyesmi, fent van a Sysbackup és van vele csinálva már egy mentés, ennyi. Agyam eldobom.
Van ötletetek, hogy mi történhetett?

Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest