Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nemérted te ezt ember! Te egy nagyon aranyos-segítőkész emberke vagy, de mégsem érted. Nézd, én a fél életemet számítógép előtt töltöttem. Ha nekem valami egyszerű dolgot 10 percig kell keresni, netán még meg sem találom, akkor az nemhogy nem egy felhasználóbarát desktop, de egyenesen egy szar. Ez ilyen egyszerű. Jó lenne, ha ezt egyszer megértenéd és nem kezdenéd el félremagyarázni. Hát nehogymár egy teljesen magától értetődő dolgot itt kelljen megtudnom tőled! Ott kellene lennie a helyén. Ott, ahol egyébként lenni szokott. Ha eldugják, ha változtatnak a bevált rendszeren és azt várják, hogy majd a felhasználó megküzd a használatért és kérdezgeti a fórumokon, akkor nagyot tévednek. Már nem ilyen világ van. Van másik. És továbblép. Ilyen a mai világ. OK? Érted?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SONY LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Parfüm topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest