- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nemérted te ezt ember! Te egy nagyon aranyos-segítőkész emberke vagy, de mégsem érted. Nézd, én a fél életemet számítógép előtt töltöttem. Ha nekem valami egyszerű dolgot 10 percig kell keresni, netán még meg sem találom, akkor az nemhogy nem egy felhasználóbarát desktop, de egyenesen egy szar. Ez ilyen egyszerű. Jó lenne, ha ezt egyszer megértenéd és nem kezdenéd el félremagyarázni. Hát nehogymár egy teljesen magától értetődő dolgot itt kelljen megtudnom tőled! Ott kellene lennie a helyén. Ott, ahol egyébként lenni szokott. Ha eldugják, ha változtatnak a bevált rendszeren és azt várják, hogy majd a felhasználó megküzd a használatért és kérdezgeti a fórumokon, akkor nagyot tévednek. Már nem ilyen világ van. Van másik. És továbblép. Ilyen a mai világ. OK? Érted?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest