Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nemérted te ezt ember! Te egy nagyon aranyos-segítőkész emberke vagy, de mégsem érted. Nézd, én a fél életemet számítógép előtt töltöttem. Ha nekem valami egyszerű dolgot 10 percig kell keresni, netán még meg sem találom, akkor az nemhogy nem egy felhasználóbarát desktop, de egyenesen egy szar. Ez ilyen egyszerű. Jó lenne, ha ezt egyszer megértenéd és nem kezdenéd el félremagyarázni. Hát nehogymár egy teljesen magától értetődő dolgot itt kelljen megtudnom tőled! Ott kellene lennie a helyén. Ott, ahol egyébként lenni szokott. Ha eldugják, ha változtatnak a bevált rendszeren és azt várják, hogy majd a felhasználó megküzd a használatért és kérdezgeti a fórumokon, akkor nagyot tévednek. Már nem ilyen világ van. Van másik. És továbblép. Ilyen a mai világ. OK? Érted?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest