Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nemérted te ezt ember! Te egy nagyon aranyos-segítőkész emberke vagy, de mégsem érted. Nézd, én a fél életemet számítógép előtt töltöttem. Ha nekem valami egyszerű dolgot 10 percig kell keresni, netán még meg sem találom, akkor az nemhogy nem egy felhasználóbarát desktop, de egyenesen egy szar. Ez ilyen egyszerű. Jó lenne, ha ezt egyszer megértenéd és nem kezdenéd el félremagyarázni. Hát nehogymár egy teljesen magától értetődő dolgot itt kelljen megtudnom tőled! Ott kellene lennie a helyén. Ott, ahol egyébként lenni szokott. Ha eldugják, ha változtatnak a bevált rendszeren és azt várják, hogy majd a felhasználó megküzd a használatért és kérdezgeti a fórumokon, akkor nagyot tévednek. Már nem ilyen világ van. Van másik. És továbblép. Ilyen a mai világ. OK? Érted?
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest