Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én értem a gondod. olyan mintha csak a ramba mentené a dolgokat és az kikapcsolás után elfelejtene mindent, mivel a ram erről híres.egyébként fel is van installálva az ubi vagy csak live-ról fut?Az időzónás gondod, meg csak annyi, h nem tom miért de nekem is először rossz gmt be teszi, de mi gmt+1ben vagyunk.soha az életben nem láttam még virtal boxot és semmi hasonlót, de szerintem be lehet állítani, h kilépés után mentse a változásokat.
jah és szerintem mivel ez nem ubuntu hiba, inkább a virtual boxos vagy windowsos topicban keresgélj, ott lehet nagyobb sikered lenne és hamarabb sikerülne megoldani
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk