Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én értem a gondod. olyan mintha csak a ramba mentené a dolgokat és az kikapcsolás után elfelejtene mindent, mivel a ram erről híres.egyébként fel is van installálva az ubi vagy csak live-ról fut?Az időzónás gondod, meg csak annyi, h nem tom miért de nekem is először rossz gmt be teszi, de mi gmt+1ben vagyunk.soha az életben nem láttam még virtal boxot és semmi hasonlót, de szerintem be lehet állítani, h kilépés után mentse a változásokat.
jah és szerintem mivel ez nem ubuntu hiba, inkább a virtual boxos vagy windowsos topicban keresgélj, ott lehet nagyobb sikered lenne és hamarabb sikerülne megoldani
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk