Hirdetés
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
haris
őstag
Sziasztok. Szeptemberben vettem egy netbookot Lenovo E125 edge. Ubuntu 11.04-et tettem rá. Nincs tapasztalatom linux-szal, eddig Win-t használtam (mert elő volt telepítve :-) viszont most kb 3 hónapja megelégedéssel használom az ubit.
De vannak bajaim.
Pl ha lehajtom a fedlapot, a gép elmegy aludni, aztán felébresztés után be kell írjam a telepítés közben megadott jelszót.
Azt már megoldottam, hogy induláskor automatikusan bejelentkezzen, de mit csináljak, hogy sleep után se kérjen jelszót?
Találtam olyat, hogy "Jelszavak és titkosítási kulcsok" azon belül Login, majd jobb gomb "Jelszó megváltoztatása". ezt megváltoztatom úgy, hogy üresen hagyom az új jelszót, de végül nem tettem, mert frissítéskor, vagy sudo után ugyebár jelszót kell megadjak, és félek, ha ez az érték üres, akkor kizárom magam és nem tudok majd semmi jelszóhoz kötött dolgot megcsinálni (pl frissítések). De javítsatok ki, ha tévedek, és ez jó megoldás lett volna.
Elnézést a pongyola megfogalmazásért, de mint mondtam nagyon új ez még nekem.Lesznek még kérdéseim, de legégetőbben ezt szeretném megoldani, (lustaság forever) aztán jövök a többivel.
Előre is köszönök minden segítséget.SZERK
olvasgattam visszafelé a fórumot, és látom sokat szídjátok a(z) Unity-t. Nekem pont ez tetszik az ubuntuban, hogy olyan más.
Próbáltam Mintet, Suse-t, Kubuntut, Puppy-t de ubuntunál maradtam, mert kezdőként jól boldogulok vele. Egyelőre 32bites van fent (tudom 4 giga ram mellé 64 bit illene), mert ebben alapból ment a flash youtube, míg a 64 bitesen ezt külön kellett volna feltenni, és kezdőként próbálok a legkevesebb energiával sikereket elérni, és nem a flash telepítéssel bejlódni. Lehet később bátrabb leszek, most jó ez
Aktív témák
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Idén már az alacsony késleltetés is számít az NVIDIA-nak
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- RAM topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest