Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
haris
őstag
Sziasztok. Szeptemberben vettem egy netbookot Lenovo E125 edge. Ubuntu 11.04-et tettem rá. Nincs tapasztalatom linux-szal, eddig Win-t használtam (mert elő volt telepítve :-) viszont most kb 3 hónapja megelégedéssel használom az ubit.
De vannak bajaim.
Pl ha lehajtom a fedlapot, a gép elmegy aludni, aztán felébresztés után be kell írjam a telepítés közben megadott jelszót.
Azt már megoldottam, hogy induláskor automatikusan bejelentkezzen, de mit csináljak, hogy sleep után se kérjen jelszót?
Találtam olyat, hogy "Jelszavak és titkosítási kulcsok" azon belül Login, majd jobb gomb "Jelszó megváltoztatása". ezt megváltoztatom úgy, hogy üresen hagyom az új jelszót, de végül nem tettem, mert frissítéskor, vagy sudo után ugyebár jelszót kell megadjak, és félek, ha ez az érték üres, akkor kizárom magam és nem tudok majd semmi jelszóhoz kötött dolgot megcsinálni (pl frissítések). De javítsatok ki, ha tévedek, és ez jó megoldás lett volna.
Elnézést a pongyola megfogalmazásért, de mint mondtam nagyon új ez még nekem.Lesznek még kérdéseim, de legégetőbben ezt szeretném megoldani, (lustaság forever) aztán jövök a többivel.
Előre is köszönök minden segítséget.SZERK
olvasgattam visszafelé a fórumot, és látom sokat szídjátok a(z) Unity-t. Nekem pont ez tetszik az ubuntuban, hogy olyan más.
Próbáltam Mintet, Suse-t, Kubuntut, Puppy-t de ubuntunál maradtam, mert kezdőként jól boldogulok vele. Egyelőre 32bites van fent (tudom 4 giga ram mellé 64 bit illene), mert ebben alapból ment a flash youtube, míg a 64 bitesen ezt külön kellett volna feltenni, és kezdőként próbálok a legkevesebb energiával sikereket elérni, és nem a flash telepítéssel bejlódni. Lehet később bátrabb leszek, most jó ez
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gombászkönyvek egyben
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest