Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Kipróbáltam az SMplayert. Az elején kiírta, hogy elavult az mplayer, frissítsem. De nem tudom hogy kell. A frissítéskezelőben nincs a listában.
Amúgy hogy lehet ezt a lejátszót megadni alapértelmezettnek?A HD filmek pedig sűrűn szaggatnak, és szétcsúszik a kép elég sokszor.
Nem tudom, hogy jól állítottam-e be mindent. Pl. a kimeneti meghajtót (gl gyors - ATI kártyák)-ra állítottam. Hardveres gyorsítás mellé pipát tettem. Dekódolási szálak: 1
CoreAVC kikapcsolva, de bekapcsolva sem vajul a dolog. Hurokszűrő: engedélyezve.Egyébként hogy érted azt, hogy fglrx-el menni fog? Mi is ez? A zárt meghajtó? Mert én az Ati oldaláról leszedett drivert használom.
A CLAWS Mail működik rendesen, tényleg jó. Kivéve azt, hogy az emaileket nem HTML-módban jelenítí meg, hanem a .css file-t meg mindent belerak szövegként az üzenetben, ráadásul ha egy üzenet nem is HTML-ként van írva, hanem sima szövegként, azt is minden sortörés nékül, ömlesztve vágja hozzám

A beállításban kivettem a pipát a "HTML üzenetek megjelenítése szövegként" elől.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dell Venue 8 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest