Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
cserélnék én akár, ha tudnám, hogy melyik működik normálisan... de sajna ezt szinte lehetetlen megmondani, mert manapság a márkás kamerák belseje is lényegében ugyanaz a 2 filléres kínai chip, ami akár a jelenlegiben is van. 20 ezerért meg nem veszek webkamerát, annyit nem ér...
nekem is régebben mutatta az ikonját, ha nem volt kapcsolat, most van csak ilyen problémám. nem tudom miért. ráadásul például a hangerőszabályzó ikonja is eltűnt (hozzá se tudom adni a panelhoz), amióta lucid-ra frissítettem... lehet, hogy fel kéne tenni normálisan, és nem a 4-5 kiadás óta görgetett beállításokat használni.
tomtyi: egészen sokáig wicd-t használtam, de aztán valamiért mégis visszacseréltem az alap network managerre. most nem jut eszembe, hogy miért, de valamit nem tudott, ami jól jött volna...
kovaax: de, valóban nagyon jó lenne, de nem értek annyira hozzá, hogy erre legyen ötletem. azt hittem, hogy jogosultság probléma, de chmod 777 után is ugyanaz a hibaüzenet.
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- iPhone topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest