Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nem, úgy indítottam, ahogy leírtad. Felbontást tudok állítani, frissítést nem. Tartok tőle, hogy a driver nem kezeli, hogy a monitor 75Hz-n, a TV 50Hz-n menjen, hanem egyformára fixálja.
Másik nagy gondom a Thunderbird. A szoftverlistából feltéve egyrészt angolul pakolja fel (miért?!), ráadásul csak a 2-es verziót. A 3-ashoz meg meg folyton rá kell nyomni a futtatás engedélyezéséhez, mert szöveges parancsfile-t futtat. Ezt is túlélném. Viszont most ahhoz képest, hogy magyart töltöttem le, Inbox és Draft jelenik meg az újonnan létrejövő mappáknál, ha át akarom nevezni, akkor létrejön ugyanaz mégegyszer (az egész beérkezett leveleket lemásolja). Ez már eleve gáz, de amikor bezárom a programot és újra megnyitom, már csak az Inbox nevű van meg. Oké, hogy átirányítottam a könyvtárakat az NTFS rendszerre, mert közösíteni akarom, hogy XP-ről is használni lehessen, de az is magyar volt. Nem értem, hogy lehet így elcseszve valami. Édesanyám gépéről van szó, tehát angol verzió használata nem megoldható. Félő, hogy marad az XP, mert ennek a Linuxnak még olyan gyermekbetegségei vannak, hogy szánalom. De legalább gyorsan indul. Hurrá.
Aktív témák
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest