Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
"Ellenben ha megy Win alatt, akkor a DownloadHelper FF addonnal le tudnád tölteni, ha úgy megfelel."
Nem, sajnos windowsban sem lehet letölteni. Pontosabban letölt 288 bájtot és jelenti, hogy kész. Ellenben a Fraps windowsban szépen szedi. Az erdmény viszont használhatatlan. Ugyanis amikor megáll a töltés, akkor kimerevített képet ad ő is. A hang is képes jócskán elcsúszni ilyenkor. Szóval a végeredmény nem lesz kielégítő.
(#22455) Kendek: összesen 4 darab film van ott. Ebből hármat tegnap este óta töltök, egy pedig lejött. De az sem jó. Képzeld, ezt írja ki nekem:
"186.93 MB / 229.91 MB (8.19 kB/s, 01:27:30 remaining)
Download complete!"...és valóban hiányzik is a nagyrésze a filmnek. Egyébként a minősége megegyezik az eredetivel. Szóval a módszer jó. Köszönöm mégegyszer a hathatós segítséged! Most még ha letöltöttem őket, akkor a rákattos megjelenítésre fogok mégegyszer rámászni. Nem hiszem el, hogy másoknak megy, csak én vagyok ennyire ügyetlen...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xbox Series X|S
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest