- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
nos akkor leírom részletesen h mi is van eddig
adott egy régi p3-as gép mercury (gány) alaplap, cel. 633a 512 mb sd ram, sata raid , 1 tb samsung, sallangok
erre a gépre szeretnék egy használható os-t felszenvedni
próbálkoztam már elég sok megoldással
az adatlapomon található gépre rákötöttem a terrás vinyót és arra raktam fel a win-t
de nem bootol be
simán rákötve a p3-ra nem booltol be
kis vinyóval win alatt megvan a winyó
ubuntu telepítő látja a vinyót fel is mászik rá, de mikor végzett és kiírja h restart
utána csak a grup jön be majd szünet, vártam vagy 2 percet de nem változott semmi
valószínű azért nem bootol be mert ez a régi gány gép nem támogatja a pci bootolási lehetőségetközben rájöttem h az erőforrások miatt mégiscsak linux lenne a legmegfelelőbb megoldás
a kis vinyóval kipróbáltam a rendszert de vmi siralmas volt
egy web, ftp, dyndns, vnc szerver és meghal a gép
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest