- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal` #14147 üzenetére
ez azért lehet, mert a 28-as kernel az a Jaunty-hoz lesz (van), de az még csak alpha6 állapotban tart, magától még nem is fog rá frissíteni, majd csak a hivatalos kiadás után, április közepén fogja felajánlani.
mzx: így van, eddigi tapasztalatok alapján tökre ugyanúgy tudja kezelni az ubuntu az ntfs fájlredszereket, mitn a windows... nekem semmi bajom nem volt vele, torrent, email, minden ment rajta.
nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a livecd miatt lptet vissza. engem nem szokott soha magamtól beléptetni (amúgy nem kell logout sem feltétlenül, van egy olyan, hogy "lock screen", az olyasmi, mint egy lejelszavazott képernyővédő, csak nem kell megadni külön jelszót, hanem a login jelszavaddal megy)
amúgy szerintem sokkal jobban járnál, ha végre feltennéd a gépre
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest