Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
ez azért lehet, mert a 28-as kernel az a Jaunty-hoz lesz (van), de az még csak alpha6 állapotban tart, magától még nem is fog rá frissíteni, majd csak a hivatalos kiadás után, április közepén fogja felajánlani.
mzx: így van, eddigi tapasztalatok alapján tökre ugyanúgy tudja kezelni az ubuntu az ntfs fájlredszereket, mitn a windows... nekem semmi bajom nem volt vele, torrent, email, minden ment rajta.
nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a livecd miatt lptet vissza. engem nem szokott soha magamtól beléptetni (amúgy nem kell logout sem feltétlenül, van egy olyan, hogy "lock screen", az olyasmi, mint egy lejelszavazott képernyővédő, csak nem kell megadni külön jelszót, hanem a login jelszavaddal megy)
amúgy szerintem sokkal jobban járnál, ha végre feltennéd a gépre

Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest