Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
Aktív témák
-
dbius
veterán
Segítsetek, ha tudtok...
A firestarter tűzfalam meggondolta magát... Nem volt egyetlen szabály sem kézzel beállítva, eddig ment minden rendesen, tudtam böngészni, kopete-vel msn-ezni, thunderbirddel a leveleket megnézni stb... szóval mindent, a torrent is ment hibátlanul.
Ma csinált olyat, hogy indítást követően hibát jelzett, valami olyasmit - nem mentettem el - hogy a hálózati interfész nem áll készen, ezért a tűzfal nem indítható.
Na megnéztem, a dhcp valóban érdekesen konfigurálta a beállításokat, bekonfiguráltam kézzel. (igen, mindent helyesen írtam be
)
Azóta indul a tűzfal rendesen, de tilt minden kapcsolatot... abszolút mindent. nem tudok leveleket letölteni, böngészni, kopete sem indul el... kapcsolódási hibával leáll.
Nézegettem a beállításokat, de nem hiszem hogy minden egyes dologhoz külön szabályt kellene létrehozni. Eddig akkor miért ment helyesen??
Most kénytelen vagyok lelőni a tűzfalat, de így nagyon nem szeretem, mert a portok zártak ugyan, de válaszolnak, a 80-as port pedig nyitott és válaszol is... (igen tudom ez a http kapcsolatoknak kell)
Azt is tapasztaltam, hogy hiába állítom le a firestartert, a kopete akkor sem csatlakozott. Most meg újraindítottam a gépet, lelőttem a tűzfalat, és kopete is csatlakozott.
Leszedtem a firestartert, majd töröltem az etc/firestarter könyvtárat is (ahogy nézegettem itt tárolta a saját beállításait), majd újból felraktam, fel is jött a varázsló, végigmentem rajta ugyanúgy, mint amikor legelőször feltelepítettem - és ahogyan korábban teljesen jól működött - de nem akarja az igazságot, ha aktív, akkor semmit nem tudok csinálni továbbra sem...
nézegetek a google-n meg fórumokon, de őszintén szólva nekem nagyon szokatlan a firestarter szabályalkotó része, nem igazán tiszta hogy az egyes eseményekhez milyen szabályt kell létrehoznom
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)