Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kephamos
üzenetére
8.10-et felfrissítettem disztribúciófrissítéssel a kis P3-as gépemen. Letöltött kb. 630 megát, majd olyan 1,5 óra alatt frissített. (1.1G celeron)
A frissítés közben a menu.lst megtartását választottam, így jelenleg még a 2.6.2x.11-es kernel aktív, ezzel kellene valamit csinálni.
Az Ati driver nem működik, de ezt írták is, hogy új X kiszolgáló miatt egyenlőre nem is fog, még nem frissülnek a beépített driverek, most low graf mód.LXDE fut a kis gépen, sok hasznos újdonság jelent meg, pl. a tálcán közvetlen gomb van a képernyő zárolására, meg sok új, hasznos dolog került be a menübe, mint pl. a rendszertakarító, stb...
Az internetelérés viszont nem működik, se pci=noacpi opcióval (eddig csak így működött), se nélküle. Ez azért lenne fontos, mert a 8.10 ezen (csak ezen) a gépen lefagyott, ahogy egy flash-t használó oldalra mentem neten...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest