Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kipróbáltam a jaunty-t, abból is a kubuntut... nem igazán lopta be magát a szívembe
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.közben leszedtem a gnome-os alapverziót is, az már lényegesen barátibb, live rendszer alól is egyből tudtam hálóra menni. mondjuk annak meg betöltés során elég érdekes volt a hangja... de majd telepített rendszer esetén megnézem.
mod: a hang a messages szerint amiatt zsenge, mert legacy (32bit) módban megy. úgyhogy a leszedett 64-bites helyett mégiscsak visszaállok az i386-os verzióra, nem hinném, hogy a 64-bit nyújtana bármi érezhető pluszt.
mod2: alpha4 i386: live-ként ez is recsegett, majd telepítés közben kiírta, hogy i/o error
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...