Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kipróbáltam a jaunty-t, abból is a kubuntut... nem igazán lopta be magát a szívembe
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.közben leszedtem a gnome-os alapverziót is, az már lényegesen barátibb, live rendszer alól is egyből tudtam hálóra menni. mondjuk annak meg betöltés során elég érdekes volt a hangja... de majd telepített rendszer esetén megnézem.
mod: a hang a messages szerint amiatt zsenge, mert legacy (32bit) módban megy. úgyhogy a leszedett 64-bites helyett mégiscsak visszaállok az i386-os verzióra, nem hinném, hogy a 64-bit nyújtana bármi érezhető pluszt.
mod2: alpha4 i386: live-ként ez is recsegett, majd telepítés közben kiírta, hogy i/o error
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eleve sokkal lassabb a kde4.2, mit pl. a 3.5. ráadásul a rejtett wlan hálóhoz se tud csatlakozni, parancssorból se. ez mondjuk furcsa. úgyhogy nem is törtem vele sokáig matam, az egész kinézete nem tetszik, pont az veszett el a 4.2-vel, ami a 3.5-ben jó volt a gnome-mal szemben.
a vinyót korábban ellenőriztem, a pendrive meg megintcsak jó. lehet, hogy nem szereti a pd-s telepítést? annak mg nem sok értelme van. no mindegy, most rajzolom ki egy cdrw-re, oszt meglássuk...