Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Legjobb külön vinyóra. Én úgy csináltam, hogy Live CD-ről telepítettem a 3. vinyómon levő 20Gb-s partícióra. A lényeg, hogy Grub-ot (rendszerbetöltő) arra a vinyóra kell telepíttetni, (a telepítés 7. fülénél a Haladó-ra nyomva) így nem rondít bele az XP-s részbe. Ezek után az alaplap boot menüjét (F8) használom az Ubuntu elindítására. Ha nem nyomok meg semmit, indul az XP, ha meg Ubit akarok, F8 után kiválasztom az Ubuntus vinyót.
Persze előfordulhat, hogy telepítés után szerkeszteni kell a menu.lst-t, de anélkül is elindítható, ha a induláskor átszerkeszted a jó partícióra, de erről azt hiszem majd később, ha már fent van és tudod, mi az a menu.lst

Aktív témák
- YouTube
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest