Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Legjobb külön vinyóra. Én úgy csináltam, hogy Live CD-ről telepítettem a 3. vinyómon levő 20Gb-s partícióra. A lényeg, hogy Grub-ot (rendszerbetöltő) arra a vinyóra kell telepíttetni, (a telepítés 7. fülénél a Haladó-ra nyomva) így nem rondít bele az XP-s részbe. Ezek után az alaplap boot menüjét (F8) használom az Ubuntu elindítására. Ha nem nyomok meg semmit, indul az XP, ha meg Ubit akarok, F8 után kiválasztom az Ubuntus vinyót.
Persze előfordulhat, hogy telepítés után szerkeszteni kell a menu.lst-t, de anélkül is elindítható, ha a induláskor átszerkeszted a jó partícióra, de erről azt hiszem majd később, ha már fent van és tudod, mi az a menu.lst

Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest