Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
daninet
üzenetére
Win látja a linux partíciót és fordítva?
a win külső progival tudja olvasni a linux partíciót, de az írást a készítő nem erőltette. én legalábbis ne mtudok olyan progiról, amivel win alól lehetne írni linux alá. fordítva ez működik.
Tudnátok a linux partíciók-ról valami kezdőknek való írást adni?
konkrétan mire vagy kiváncsi? mert így ebben a formában elég tág kérdés. első körbena felhasználó "nem látja", hogy mi is történik a filerendszeren, tehát "nincs szüksége" róla infóra. persze utána lehet nézni mindenféle progikkal... de a szabad helyen kívül minek?
Hardver támogatás milyen? Pl elvetemültebb dolgok esetében, mint egy régebbi tv-tuner (program alternatíva gondolom van hozzá, csak driver menyire szokott gond lenni)
egyszer betettem a gépbe 2 tévétuner-kártyát. linux alól mindkettőt függetlenül tudtam kezelni. a win nem tudott velük mit kezdeni.
Olvastam hozáértők között, hogy a wlan rakoncátlankodik.. ez mit takar?
egyes chipekhez a gyártók semiféle linuxos támogatást nem adnak. így marad a wines driver felcibálása ndiswrapper-ral, vagy megvárni, mígy egy hozzáértő visszafejti és linux alá alkalmazza a drivert. de az elterjedtebb cuccok mennek.
Win-el a hálózat beállítása mennyire gáz?
a szabványos dolgok nem gázak (ftp, ssh, és hasonlók). wines megosztáshoz meg samba kell, az is megy, csak arról semmit nem tudok mondani.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Microsoft Excel topic
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest