Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Telepítettem az Ubuntu 8.0.10-esben a Firestarter tűzfalat, kb fél órája. Azóta folyamatosan 1-2 percenkénr piros lesz a tálcán lévő amúgy ugye kék ikon, katt megnézem és ilyeneket ír:Bejövő: összesen:0, komoly: 4
kimenő: 0, 0Eseményekben IP címeket, portokat, Protokollt stb mutat, leírok ide egyet ami pirossal van jelölve és komolyként feltüntetve.

Időpont,--Port:139,--Forrás: itt az IP cím szerepel, -- Protokoll TCP,--Szolgáltatás: Samba (SMB)
Ez a Samba és a Telnet szerepel végig és a TCP, UDP. Ja, van már egy HTTPS is. Van már egy újabb is, ami: Microsoft-ds.
Én nem tudom mik ezek és kell-e foglakozni velük, vagy az Internet forgalmammal kapcsolatos?
A netem egyébként Dunawebes ilyen rádiós, tetőn antenna, kisváros közepén is antenna és így jön a tudás.
De ha így halad, akkor 2 nap alatt annyi oldalt ír, hogy......valamit állítanom kéne?Válaszotokat köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest