Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Telepítettem az Ubuntu 8.0.10-esben a Firestarter tűzfalat, kb fél órája. Azóta folyamatosan 1-2 percenkénr piros lesz a tálcán lévő amúgy ugye kék ikon, katt megnézem és ilyeneket ír:Bejövő: összesen:0, komoly: 4
kimenő: 0, 0Eseményekben IP címeket, portokat, Protokollt stb mutat, leírok ide egyet ami pirossal van jelölve és komolyként feltüntetve.

Időpont,--Port:139,--Forrás: itt az IP cím szerepel, -- Protokoll TCP,--Szolgáltatás: Samba (SMB)
Ez a Samba és a Telnet szerepel végig és a TCP, UDP. Ja, van már egy HTTPS is. Van már egy újabb is, ami: Microsoft-ds.
Én nem tudom mik ezek és kell-e foglakozni velük, vagy az Internet forgalmammal kapcsolatos?
A netem egyébként Dunawebes ilyen rádiós, tetőn antenna, kisváros közepén is antenna és így jön a tudás.
De ha így halad, akkor 2 nap alatt annyi oldalt ír, hogy......valamit állítanom kéne?Válaszotokat köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest