- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
nah, az ujjlenyomat olvasót vista alatt sem sikerült úgy megcsinálnom, ahogy én akartam(drivert feltettem, de semmi másat nem lehetett vele csinálni. gondolom valami utilityy hiányzik hozzá, de a cd-n nem volt semmi)
Nem is érdekel annyira. A kártyaolvasó lenne a legfontosabb:0c:06.3 Mass storage controller: O2 Micro, Inc. Integrated MS/xD Controller (rev 03)
jah, az energiagazdálkodáson lehetne valahogy utólag csiszolni?(cpu downgrade,integrált vga használása a dedikált helyett) csak mert wifivel teljesen levett fény mellett 1 óra alatt megpurcant az aksi. Vista alatt 2,5 óra, szóval nem az akksival van baj, hanem szerintem a dedikált vga-t hajtja folyamatosan és az szívja le, vagy nem tudom.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FC26 Nintendo Switch játék
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest