Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
floatr
veterán
Hát, elftársak, szomorú vagyok...
Lehúztam a kubit, mivel korábban bejött a kde alap -- igaz most inkább a gnome-ot használom. No mindegy -- gondoltam -- teszek egy próbakört az új kde-vel (ami még nem A kde4
)Hát annyira elhúzta a szám szélét, a jelenlegi félkész-szerű állapot, hogy inkább meg se néztem volna. Komolyan elkedvetlenített. A 3.5.x-hez képest egy gagyi, cukormázba bugyolált valami került tokozásra, és semmise úgy működik, semmi sem olyan, mint ahogyan azt az ember várná. Az edgy óta használom, de ez övön aluli volt, és ráadásul a 3.5.x verziót hivatalosan kivonták a forgalomból a kollégák.
Olvastam valahol h feature szinten 2010 tájékán fogják utólérni a 3.5.x vonalat.
Ne legyen igazam, de szerintem lehet temetni a kubuntu-t...

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)