Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám a Wubi telepítésével, ismert problémáról van szó, ezt írja ki:
Could not access the CD, please make sure other applications ara not using it and try again.Olvasgattam az ubuntus fórumokon, ott azt írják, hogy ki kell kapcsolni a virusírtókat,tűzfalat stb.De nem működik(dual amd-m van) így sem...próbáltam már a simát és a 64 biteset is.
Nem szeretnék neki külön partíciót(amit leosztok neki később már nem tudom a visszacsatolnia windowsos partícióhoz) elég volt nekem szenvedni a suse disztribúciókkal.
A windowsom a wxpee.hu oldalról van(extended diablo).Lehet ezért nincs adminisztrátori jogom?Ha valaki tud valami megoldást az ne tartsa vissza magát!
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest