- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxy.kiraly
tag
Szia!
Az alaplapomon (MSI P35 Neo) beállítható legkisebb fesz 1.225V, ami szürkével van jelőlve Biosban !!!!Ha AUTO-ban hagyom mint pl most, akkor 1.256V állítja, viszont látom hogy sok gépen így van állítva: 1.0xx vagy 1.1xx , amit én nem tudok beállítani, és nem tudom hogy miért?A másik gond viszont hogy csak 4 feszültségi érték között választhatok : 1.225V, 1.250V, 1.275V, 1.285v (ha nem csal az emlékezetem). Ezek az értékek főlé tudok állítani, viszont már PIROS, de állítható.Természetesen nem merem. Ami még fura, hogy pl beállítom az 1.250V és a Hardv.Monitor is és a legtöbb mérő progi (everest, CPUZ és még egy néhány)lényegesen más értéket mutat 1.27V! Más párosítás: 1.250V----1.29 vagy 1.31V!!!! Van progi ami állandó feszt ír ki bárhogy állítom CoreTemp, RealTemp 2.70 !
Oxy
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Változatos hardverbokréta
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest