Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha nem is füsttel, de jókora teljesítményromlással... amatőrebb koromban nekiálltam egy E7300-ast 1,6V körül 4ghz-n, első nekifutásra, mondani sem kell, gyári hűtésen, gyenge táppal... sikerült is, gond nélkül betöltött, cpuz képkészítés, 60 fok, örömködés... aztán persze másodszorra már semmi...
Nekiálltam 3,8ghz-re, 1,7-en! Működött, rendben volt, aztán másodikra, mert jöttek a válaszok, hogy kinyírom a procit...stb., leszedtem 1,5-re, persze nem indult... aztán 3,5-3,6 1,4-en, elment. Következő bekapcskor már az sem, csak ha 1,5 körül, vagy afölé raktam.
Alapórajelen végül is működött tovább gond nélkül, alap beállításokkal, emelések nélkül, de hajtani már egyáltalán nem lehetett.
Ez egy tanulságos sztorija a hirtelenkedő tuningok végének, remélem senkinek sem lesz ilyen élménye és "előbb kérdez, aztán válaszol" és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest