- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Bocs, ide is belövöm a kérdést,..., hátha gyorsabb lesz a válasz, mint a "ramos" topikokban :
Hali mindenkinek!
Kb. 10e Ft.-om van DDR2 ramra beruházni, s nem tudom melyik jobb...
4 Gb 1066 olcsóbb (ld. Kingmax) ramból (nagyon ergya???)
vagy
2Gb tuning, minőségibb ram.
Most 4 667mhz volt a gépben, kérdésem, h. 2Gb tuningnak nem lesz-e kevés gyorsaság-különbségei, ill. 4Gb Kingmax jobban megéri-e?
Köszönöm a válaszokat! -
puttputt
őstag
válasz
robotjatek #8585 üzenetére
Hűtésre tudom ajánlatni, amit én vettem. Asus Silent Square Pro II. / Használtan már van 6k körül is.../
40-55 üres-load a proc., 1,21V 4,1ghz-n, zárt házban. Nem rossz eredmény tőle. -
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Így van. Saját tapasztalat: Gyorsabb nem lett, csak kímélőbb.
Gyárival is ugyanezt érte el, de 4ghz 80% load-nál felment 80 fokra is, most ugyanott, ugyanannál max. 55-60 fok, de lehet, hogy kevesebb is.
Alapon akkor 65 fok körül volt, most 40-45 fok.
Ennyit számít, pedig 1,35V-n van. -
puttputt
őstag
Üdv!
Írok kis tapasztalatot, ami összefügghet az eddigi "tuning-élményekkel"...:
Végül a már emlegetett (lipi64-azt kicsit felüllőve) beállításokon kívül szerintem sikerült kiderítenem a sok BSOD okait... 1. Kevés Ram fesz 2. Most a 6-os csatlakoztatón van a vinyó, eddig a 2-esen volt...
El ne kiabáljam, már 1,5 órája nincs BSOD, pedig "gyötörtem" a gépet rendesen ilyen-olyan progival, amikért eddig kiabált./A Google Earth+videókonvertálás+letöltés+víruskeresés egyszerre igen jó tesztnek bizonyul egyébként... általában a GE-nél szokott kiakadni... vagy a mem., vagy valamelyik *.sys./
-
puttputt
őstag
Köszi a tippeket, azóta az ajánlott kereső-párost használom!
Sokkal stabilabb, gyorsabb boot, stb.
Leirtott jó csomó trojant, vírus nem volt, igaz erre azért jól szakosodott a NOD is, még ha kicsit terheltebben...
A BSOD nem szűnt teljesen, szerintem azért, mert a RAM-ok egyszerűen ennyit tudnak... mióta vissza lettek téve alap V-re, alap órajelhez (FSB-hez), azóta nem volt BSOD, főleg nem mem. panaszok. -
puttputt
őstag
Köszi, ezért megfontolom!
MSN-en is jöhetett valami... újabban használom azt is...
Remélem, megoldódik.
Amit észlelek, hogy fagyogat néha, néha be sem boot-ol rendesen, néha meg hozza a kis fekete kockákat, vagy befeketíti az egész böngészőablakot, pl. mikor ide írok.
Egy frissítéssel rendbejön (általában), de utána szinte használhatatlan lesz a net.
No, meg a Mozilla is szétesik mostanság... ezért gyanakodtam valami netről kapott vírusra... nem tudom, mennyi köze van a tuninghoz mindezeknek, de nem hiszem, hogy sok, mert 1,3 fölé nem vitte aktívan a VCore-t, 65 fok fölé még csak load-ban sem ment a hőmérséklet. Általában a ramok miatt szokott nyavalyogni még..., ugye E-s BSOD, meg memory dump. Kivegyem a 2x1Gb Kingstont? Állítólag a 2xdual jobb tuninghoz...
Vagy állítsam 5-5-5...-ra 4-4-4-ről? Hogyan?
A 2,2V elég a memóriáknak? Hogy lehet megelőzni, kiszűrni, hogy ne dump-oljon? -
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Hát... nem tudom. Az Everest tényleges értéket mutatott, de mindegy is.
A lényeg, hogy már vagy 1,5 órája stabil, most 45 fokos, de már túl van több telepítésen, 1 komolyabb videókonvertáláson (65 fok fölé ott sem ment, pedig rendesen megdolgoztatta), hiba nélkül.
A fórumon belül voltak "pixelesedések", meg elfeketedett a böngésző képernyője a fórumba írás közben..., de ez lehet vírus, stb. is. -
puttputt
őstag
Az Everest jól mér mindent.
Corporate Edition 5.0.0.1650 -
puttputt
őstag
válasz
Oxy.kiraly #8370 üzenetére
Bocs, igazad van... félreírtam. Lényeg:
1,27-et (1,3-nál nem többet) mutat a Cpuz, a biosban 1,38-ra van állítva. Ennyi kell a 445fsb-hez és a 4.05Ghz-hez.
A Ramok 2,25-ön vannak...
Egy újabb cpuz verzió segíthet? Bár ez a legújabb, amit a honlap ajánl a bal sarokban... -
puttputt
őstag
Én továbbra sem értem, hogy miért mutat kb. 1,5V fesszel kevesebbet a cpuz, mint amit biosban beállítottam... van erre jobb mérési eszköz?
-
puttputt
őstag
Végül stabilan a 3,92 van meg... lipi által leírt beállításokkal, csak kicsit több fesz kellett a biosban a boot-hoz... mondjuk a leszabályzók miatt így is "csak" 1,296-1,32V körül mozog a boot után, szóval nem gond...
A ramok maradjanak 2,2V-on 1:1-ben? -
puttputt
őstag
Voila!
Lipi67
Kicsit több fesz van azért megintcsak..., azt elárulom, de legyen igaza CPU-z-nek
Amúgy ki van kapcsolva minden "környezetgazdálkodási-változó", de legyen igaza...
Érdemes meglesni a kép alján a hőmérsékletet is... 45-46 fok... -
puttputt
őstag
Lehet, hogy ez menni fog, mindjárt meg is próbálom. Közben ráleltem a 18-as biosra, fel is raktam a 17 helyett... lehet, hogy ezzel még szebben fog muzsikálni.
Mindenesetre a V-fesz stabilizáláshoz tényleg ki kell kapcsolnom minden + energiatakarékos funkciót, mert CPU-z továbbra is, load-ok után ragaszkodik ahhoz, hogy a jelenlegi 3,87-et (ezen totál stabil) 1,200V-tal tolja ki a lap..., ami azért enyhe túlzás, ennyire nem jó a lap
Szóval 1,34-re van a biosban állítva...
Mindjárt megnézem, sikerül-e az általad leírtakkal is...
Az új bios-ról azt nyilatkozták, hogy jobban bánik a ramokkal... igen, volt, hogy az előzőnél állítgattam a ramokon, s CMOS-clear, de azonnal...
Amúgy 45 fok fölött eddig nem nagyon láttam a hőt, s ha nem megy 60 fölé load-ban (mondjuk, ha majd lesz egy komolyabb játékteszt...), akkor meg leszek vele elégedve.
Meg addig kéne szereznem még pasztát..., bár a felpasztázáshoz ki kell vennem a lapot, ez nem viccMost a táp és a felillesztett hűtő közt van kb. 1 centi hely, még lecsatolni sem tudom a hűtőt normálisan - fel meg pláne nem -, ha nem veszem ki a lapot.
-
puttputt
őstag
válasz
dokee78 #8336 üzenetére
No igen... én is csak fesz emeléssel, de végül eljutottam 3,98-ig... ami érdekes, hogy CPU-z-vel nézve, 1,288 a fesz..., holott a biosban 1,37 van állítva..., s a leszabályzók mind ki vannak kapcsolva. Na ezt tessék összeadni. Vagy cseréljek cpuz verziót? Ez a legújabb...
-
puttputt
őstag
Igen, annyi. Annyin volt a biosban is, végül is megnéztem, nem vitte feljebb, az a minimum-érték, ami beállítható.
Na, felszenvedtem a hűtőt, jól szerepel.
Csukott házzal 40-45 fok terheletlenül /50 fölé terhelve sem igen ment, mert mindig visszarántotta/, nyitottal 6-8 fokkal kevesebb. Menne még lejjebb is, de nem lettem ellátva túl sok pasztával... pár pötty, azt' annyi.
Tényleg szépen süvít ki az Asuson a hideg levegő, nagyon jó eljárás, stb. Sikerült rendesen lerögzíteni, aztán minden OK is volt. /Persze, ehhez a művelethez ki kellett szednem az alaplapot..., de túl vagyok rajta/
Most 3600mhz-n vagyok, így abszolút stabil, bár kicsit köhögve indult a win.
Az fsb most kerek 400, ramok 1:1-ben a CPU-val 700mhz-n 2,2V, a CPU VCore-ja elég alacsony, így is szépen viszi 1.272V.
A biosban mondjuk csak 553/800/1066fsb-t ír ki..., a legújabb van fent.
Nem kéne ott megjelennie az 1333-nak +-ban?
Hogy tudnám elérni azt a fránya 4ghz-t (450 körüli fsb-vel vinné) legalább?
Biztos a beállításokban kéne még ügyeskedni valamit, de vagy újraindult, vagy fagyott hol itt, hol ott, vagy kékhalál ezen a sebességen (4ghz)... nyilván nem volt rendesen beállítva vmi.
Szerintem a szorzóval lehet gond... túl magas szorzóval akarom, vagy miért?
Mikor lejjebb vettem a szorzót, rögtön rendbe jött minden, szépen betöltött.
Mit kéne ahhoz állítani, hogy minél magasabb első tagú szorzót tehessek?
Mennyi lehet a max.?
(6x/9x-es a második érték...) -
-
puttputt
őstag
oks, most látom, hogy már szerepelt, csak még nem volt időm visszaolvasni
na jóvanna
Még annyit, részemről az előző téma zárása-képpen, hogy mennyire probléma az, ha 1x-2x eddig már nagyon magas hőmérsékletre ugrott a proci pl. videótömörítésnél- aztán persze a végén vissza 50-re...? Jobban mondva ez az 1-2 alkalom okoz-e a processzornak visszavonhatatlan "traumát".
Legalábbis, ha az Everest-et néztem (100TJ-vel!), s elvonatkoztatok a "szenzorhibás processzorok" tárgykörétől és teljesen objektív szemmel vizsgálom... -
puttputt
őstag
Mondom én, röhej ez az egész hőmérsékletmérés... Real Temp-ben átraktam a TJ max-ot 100-ról 70-re, máris 60 fokot ír ki hőmérsékletre... "that's all"...
Ja, most teljes load-nál, videótömörítés ürügyén. -
puttputt
őstag
Az szép... nem tudom, szerintem rendszerint szar a szenzor, mert most 95 fokot mutat közvetlen bekapcsolás után, hideg szobában, ami mondjuk lehetetlen... (Még jó, hogy ki van kapcsolva az "auto shutdown"...)
Tegnap, 2 óra után 50 fokkal kapcsolt le végül is. Ez már értelmesebb, gyári hűtővel is.
Az illesztés rendben van, van valamennyi paszta is, a TJ-max-ot biosban kell állítani?
Meg mondjuk nem az Everest a hőmérséklet-mérők királya, ezt is tudom..., főleg, hogy most raktam fel az 5.0-sat, s ez mérte ezt a "hülyeséget"... Mellesleg valós 100 foknál már rég ki kellett volna, hogy fagyjak...
Milyen normális mérő létezik, ami legalább megközelítőleg jó értékeket mutat? -
puttputt
őstag
válasz
elfelejtette #8304 üzenetére
Na, igen. Nálam is kb. ekkora a "szélhajtás", de inkább levettem az oldalát, mert csak belül kevergetné a meleg levegőt... sokat vaciláltam a Scytech és az Asus között, de az utóbbi lett az olcsóbb, elérhetőbb, stb. Nem tudom, jól döntöttem-e, de gondolom, nagyobb változások elé néz, nagy zuhanások következnek a hőmérséklet tekintetében, itt is.
-
puttputt
őstag
válasz
zsolt1129 #8301 üzenetére
Azt én is őszintén remélem, most még hozzá sem mertem nyúlni.
Egyszerűen beraktam a cpu-t, aztán hagytam mindent, semmit sem állítottam, hiába az új, erősebb táp, nem kockáztatok be tuningot az új hűtőig, nem éri meg, hogy újraindulásokkal, BSOD-kkal rongáljam szegényt. -
puttputt
őstag
válasz
elfelejtette #8295 üzenetére
Hasonló a tapasztalat. 60-65 az E8400 gyárival. Nem is merek semmi komolyabbat, míg nem érkezik a hűtésem... bár most látom, már lehűlt 50-re..., hogy kinyitottam a házat.
-
puttputt
őstag
Ja, már túl vagyok mind azon a procin, mind a "hozzávalók" jó részén. Lassan kezd megoldódni a húzhatóság...
Azt én is úgy hiszem, hogy annak idején valóban; a 400-as Codegen, 2gb Kingmax DDR, 775 Dual-Vsta, gyári hűtő nem engedett nagy mozgásteret neki... bár feszt nem emeltem, sem ramot, csak simán próbálgattam, mennyit tud... így jött ki a 3,31. Szerintem, ha emelem a feszt (amivel már nem lett volna eladható, szerintem...), talán több is kifért volna a csövön, de nem igazán "egészségesen". -
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher #8264 üzenetére
Az én élményem már jó is lenne "kezdeménynek"
, szóval továbbra sem ajánlom 1,4 felett...
Egyébként a hasonlatból fabrikált mondás sem volt rossz. -
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher #8260 üzenetére
Ha nem is füsttel, de jókora teljesítményromlással... amatőrebb koromban nekiálltam egy E7300-ast 1,6V körül 4ghz-n, első nekifutásra, mondani sem kell, gyári hűtésen, gyenge táppal... sikerült is, gond nélkül betöltött, cpuz képkészítés, 60 fok, örömködés... aztán persze másodszorra már semmi...
Nekiálltam 3,8ghz-re, 1,7-en! Működött, rendben volt, aztán másodikra, mert jöttek a válaszok, hogy kinyírom a procit...stb., leszedtem 1,5-re, persze nem indult... aztán 3,5-3,6 1,4-en, elment. Következő bekapcskor már az sem, csak ha 1,5 körül, vagy afölé raktam.
Alapórajelen végül is működött tovább gond nélkül, alap beállításokkal, emelések nélkül, de hajtani már egyáltalán nem lehetett.
Ez egy tanulságos sztorija a hirtelenkedő tuningok végének, remélem senkinek sem lesz ilyen élménye és "előbb kérdez, aztán válaszol" és nem fordítva. -
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher #8256 üzenetére
Akkor sztem. ezekről a 65-ösökről lehetett szó..., bár esett közé valahol E8400 is, de nem lényeges. Tényleg nem jó 1,4 fölé vinni, régi tapasztalatom nekem is.
-
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher #8251 üzenetére
Ahha... pedig azt is valahol itt olvastam, de kösz a helyreigazítást... akkor az biztos nem erre a típusra vonatkozott. Még jó, hogy látom, így nem fogok nagy bakikba ütközni...
-
puttputt
őstag
Nem. Én csak az általad közölt eredmények közt láttam ilyen feszt (nyilván az extrém tuningnál, már nem tudom pontosan...), ha lehet, én nem viszem 1,4 fölé... bár az 1,5 a határpont, úgy tudom, jó hűtésnél és tápnál.
Igen, a 4ghz már bőven elég is lenne..., bár így alapon (3ghz, minden alapon) sem olyan vészesen lassú.
Köszi a megerősítést, szerintem, ha holnap felügyködtem a hűtőt, nekiállok a kapizsgálásnak, aztán írok, hova sikerült, esetleg leközlök képet én is...
A pasztán gondolkodom, kell venni azt is... simán lehet kapni mindegyik szaküzletben? Milyet érdemes? Mennyiért? -
puttputt
őstag
Bár... az én alaplapom sem rossz, de nyilván nem fog ennyit bírni.
-
puttputt
őstag
Meg aranyosan fut 5Ghz-en a 8400 is...
No..., a D930 4,9-en, az se kutya... -
puttputt
őstag
Azért, lipi67, amit az E2180-nal műveltél, az nem akármi!
-
puttputt
őstag
Amúgy hogy lehet gyorsan feltenni ezt az Asus hűtőt, hogy még max. hatékony is legyen?
Hallottam, olvastam, elég macerás volt néhány ill.-nek... -
puttputt
őstag
Semmi gond, köszi a részletes tájékoztatást.
Amint látszik az adatlapomon, egy Abit AB9 Quad GT-m van, I985-ös chip-pel, legújabb bios-szal (támogatja az 1333fsb-t is ezzel..., meg sok előnye van).
Akkor ugye passzolni fog az alaplapomhoz a hűtő? Hely szerintem csak lesz, főleg, hogy valahogy bepasszíroztam a jó öreg Codegen ATX-be ezt a jelenlegi, böhöm Hipro 700W-os szervertápot is, meg lényegében semmi sincs az útjában.
Kb. 15 centi szabad helye lesz így ránézésre függőlegesen, vízszintben még több. Asszem 10-et igényel, vagy mennyit. Próbálok ügyeskedni, holnap érkezik remélhetőleg.
Igen, a PH-n, meg máshol sem igen találkoztam E(0)-val... bár megfordult a fejemben, hogy ez egy fizikai vagy csupán szoftveres különbség-e... mármint a stepping. Mert akkor könnyen lehetne upgrade-elni, esetleg bios-flash..., ha szoftveres. Nem tudom.
Ez egy Silent Square Pro II lesz, csak a vezérlője nincs meg, nem is volt..., bár nem hiszem, hogy használnám. Pörögjön csak max.-on. Táp elbírja, meg amúgy sem hangos. -
puttputt
őstag
Hali!
Cod.-ról természetesen, mert nem akartam tovább gyilkolni a rendszert
Azért veszélyes lenne Cod.-re váltani. A 400-as egyébként kisebb igényű kollegáknak (aki nem akar tuningolni, elég neki a netezésre meg sz.szerkeszésre stb.), annak szerintem bőven jó, mert 4 hónapja vettem újonnan 4,5e Ft.-ért! (Tiszta rablás volt tudom, de akkor még sok téren "láma" voltam...) Szóval, ha alapon hagyok mindent, akkor abszolút kellemes tapasztalatot kaptam, vitte a 250-es sata-t a 4gb ram-mal meg a 4650-est, mint a szél, igaz kicsit meleg volt odabenn... egyszer le is égett az egyik ág - le kellett kötnöm a CD-t, s "csak" egy 30 gigás IDE Maxtor füstölt el miatta
... szóval jó kis ajánlólevél és tanulság a tápvásárlóknak...
Persze itt most a 400W és a feletti Codegen szériáról van szó, az az alatti tényleg szót sem érdemel, semmilyen tekintetben.
A prociról annyit, hogy nagy sietségben sikerült a leillesztőt valahogy úgy "ráhelyezni", hogy elmozgott a proci jobbra-balra, igaz, kb. fél centit. Innen a hiba. Miután rá lett rendesen illesztve (nem a proci, a leillesztő), gond nélkül elindult.
Mondjuk van fáma erről a C(0)-E(0) vitáról, de a fórumokban nem egyértelmű. Talán egy jó hűtéssel-táppal ellensúlyozható a C(0)-enyém hátránya, gondolom...
Neked is ilyen Asus-os hűtőd van?- lipi64? -
puttputt
őstag
válasz
Sk8erPeter #8226 üzenetére
Alig használt, az elődnél bevált.
Holnap-holnapután érkezik, akkor majd többet tudok nyilatkozni. -
puttputt
őstag
válasz
Sk8erPeter #8224 üzenetére
Így már világos, mint a
Na, én vagyok kicsit indiszponált ma...
Szóval jó áron, 6,5e postával..., s ráadásul licittel, szóval egy ezressel is lehetett volna occsóbb.
Köszi a helyreigazítást. -
puttputt
őstag
Ha a tápra gondolsz: 400W-os Codegen...
Minőségi változás történt, halkabb, tele a CPU-táp csati..., van egy csomó új kimenet (a Codegenben leégett egy ág)..., szóval örömködök neki, mert eddig úgy tűnik, OK. (Kicsit nehéz volt bepaszírozni, mert alapjáraton szervertáp, de végül is megoldottam.)
A proci E8400 (C0), ez is elegendő, úgy hiszem.
A hűtés eddig: egy hátulról (de az alig fújdogál...), egy Spire alulról (ez már jobb), s egy gyári a procit, egyelőre... a gyári elköltözne oldalra, hogy a ramokat meg a vinyót fújja, s a procira jön a Silent.
Nem volt jól betéve a proci, akkor ugrott csak fel a jelen beállításokkal is 60 fokra, de most 45-50 a gyáriakkal... -
puttputt
őstag
válasz
Sk8erPeter #8199 üzenetére
Jaja. Holnap érkezik nekem is az új, a 400-as Codeg. helyett... tényleg! Lehet részben a táp az oka a nagy melegedéseknek? (Mármint a procinál
)
Szereztem egy E8400-at, de a melegedős szériából... egy Asus Silent Square+700W-os táp jobb belátásra tudja bírni mind tuning, mind hőmérséklet szempontjából, ugye? -
puttputt
őstag
Az E7300-hoz milyen proci Vfesz és a 4x1DDR2 Kingston 667-hez milyen sebesség és Vfesz ideális a jó tuninghoz? Valamint az 1066fsb-t hogy osszam a ramokhoz? 1:1-ben az ideális, tudom, (553-on a rammal), de alapból 1066fsb mellé ajánlja aa 4:5-öt, magasabban...
Most 3,6-on van, 2,2V a ramok, 1,45 körül a cpu, 48-50 fokon, bár gány a hűtés kicsit, meg a táp.
Gépkonfigom az adatlapon.
Köszi! -
puttputt
őstag
köszi!Igen,én is a tápot látom gyenge pontnak,de azért a 400-as már nem az a tré 3xx széria,amelyik TNT-ként is bevethető:-)A ramokon van hővédő lemez,meg engedi tolni 2,2V-ig..meg végül is 4 egyforma kingston..na mind1,holnap beizzítom,próbálgatom,aztán meglátom,írok tapasztalatokat,eredményeket.
-
puttputt
őstag
Hello!
Egy Abit AB9 Quad-GT+400W Codegen+P965 chipset+4x1GB DDR2 Kingston 667mhz egyeként sapkákkal, 1,8V (CL)+4650-es PCIexpr ATI 1gig gép E7300 processzora (2,66 alapon, 3M/1066fsb) meddig vihető, ill. meddig, hogyan vihető legtovább? Úgy, hogy lehetőleg ne 2 napig tartson a proci, ne füstöljön el, ne induljon újra a gép, ill. ne kékhalálozzon a vistax64. /Egyébként kell csak új proci-beültetésnél win-reinstall?/
A procin van paszta, szinte sosem használt, ill. saját hűtőjével jön. (A gépben van még két plusz gépházventi (igaz az egyik egy gyári Intel, lehet, hogy az ki is kerül )
Köszi a válaszokat!Bocs... azért ismételtem, mert ez nem válasz, hanem új hsz.
-
puttputt
őstag
Hello!
Egy Abit AB9 Quad-GT+400W Codegen+P965 chipset+4x1GB DDR2 Kingston 667mhz egyeként sapkákkal, 1,8V (CL)+4650-es PCIexpr ATI 1gig gép E7300 processzora (2,66 alapon, 3M/1066fsb) meddig vihető, ill. meddig, hogyan vihető legtovább? Úgy, hogy lehetőleg ne 2 napig tartson a proci, ne füstöljön el, ne induljon újra a gép, ill. ne kékhalálozzon a vistax64. /Egyébként kell csak új proci-beültetésnél win-reinstall?/
A procin van paszta, szinte sosem használt, ill. saját hűtőjével jön. (A gépben van még két plusz gépházventi (igaz az egyik egy gyári Intel, lehet, hogy az ki is kerül )
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest