Új hozzászólás Aktív témák

• falco5

tag

SZiasztok!
    Segítség kellene! Bár ne mbiztos, hogy jó topicba írok, de biztos ti is tudtok segíteni.
    Az öcsém gépének CPU-ja bekapcsolás után 80fokos szokott lenni Everset szerint.
    Gondoltam ez nem normális, így megnéztem közelebbről a procit és hűtőjét. Úgy láttam elég poros a borda, gondoltam kitakarítom, így biztos jobban fog menni a hűtés. Igen ám, de sajnos nem csak a ventillátort sikerült leszedni, ha nem a borda is jött vele és azzal együtt a proci is kijött. Biztos ezen nem lepődik meg senki, én igen mert még sosem szedtem szét. Szóval visszrakni hogyan tudom a dolgokat?
    Az alaplap könyvében azt írja hogy először a cpu-t kell a slotjába. Ez rendben van csak a cpu hozzá van ragasztva a bordához. NE mtudom ezt jól mondom e? Szóval előbb szét kell őket választanom? ÉS ha ez meg van a proci a helyén akkor megint rá kell ragasztanom a bordát???
    Ha így van akkor milyen ragasztó kell és van e ezeknek valamilyen feloldójuk, vagy csak simán késsel szedjem szét majd kaparjam le a felületeket eltávolítva a régi ragasztót???
    Remélem tudtok segíteni és sikerül megoldani a problémát!
    Előre si köszi
    falco

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés