- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Üdv mindenkinek!
A minap már tettem fel néhány alapvető kérdést az e6550esem húzásával kapcsolatban és lévén ,hogy új vagyok a témában összegyűlött közben egy újabb kalapra való.Remélem nem lesz túl fárasztó a kérdésözön megválaszolása((: Igazából pár megahercet húztam eddig a procin(olyan 140et) csak úgy kiváncsiságképpen ,hogy mégis lássam h mi fog történni,alapfeszen,ramokat se buheráltam.Az egyből világossá vált h egy hűtőt be kell szereznem amit a napokba meg is akarok tenni,addig is igyekszem körültekintően tájékozódni a témában.
Szóval a kérdéseim a következők a bios-os beállításokkal kapcsolatban mivel van pár pont ami nem teljesen világos hogy mit jelent konkrétan és milyen effektív hatása van(ga-p35-ds3l lapom van) :
-performance enhance:itt 3 lehetőség van,standard,turbo és extreme erről vki felvilágosíthatna hogy konkrétan mit befolyásolok vele,természetesen most standarden van.
-C.I.A. 2 : erről vmi olyasmit ír hogy automatikusan állítja a proci teljesítményét,jelenleg disabled (nekem gyanús hogy így is kell hagyni) de a következő lehetőségek vannak: cruise,sports,racing,turbo,full thrust(?).
-high speed DRAM DLL settings:itt van option 1 és option 2 de abszolút nem ír róla semmit ,hogy mi a különbség.
-A system voltage controllnál természetesen világos hogy mire való viszont annyi érdekelne ha netán autóra állítom látszik ,hogy dinamikusan álítgatja a gép a voltage-et miközben orthossal nyúzom.Ez mennyire biztonságos?Gondolom elvileg biztonságos kéne hogy legyen de én azért tartok tőle kicsit.Valami vélemény?
-még az elején észrvettem mikor kemény 10 megahercet dobtam az fsb re hogy ramot is autómatikusan húztam vele,ezt persze az spd manualra állításával kiküszöböltem viszont annyi problémám mégis maradt,hogy a rated fsb-t ezután is megemelte mikor újabb 10 mhzel emeltem a proci-t.Ez gond lehet nagyobb órajelemeléseknél?
És végül csak annyi hogy az alaplaphőmérsékletnél mi az a normál érték ami fölé nem kéne menni?Mer ha úgy látom ,hogy melegszik akkor arra is vennék vmi kis hűtést ha az segít.
Remélem nem voltam túl fárasztó és nem lesz túl megterhelő válaszolni a kérdéseimre((:
Kösz előre is ha valaki veszi a fáradtságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest