- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
riolobo #7663 üzenetére
1.: performance enchange: azt hogy konkrétan mit csinál azt nem tudom pontosan, de kipróbáltam többféle beállítások mellett, gyorsulást nem tapasztaltam mondjuk attól, hogy extremre állítottam, viszont standarden stabilabb tuning mellett.
2.: CIA2: ezt se tudom neked megmondani, hogy pontosan mit csiánál, de ez is a tipikusan olyan automata dolgok közé tartozik, amit valószanűleg a hozzá nem értő usernek találtak ki, hogy egy klikkel valami lehelletnyi teljesítménytöbletet kapjon, szóval ha tuningol az ember ez a dolog is tárgytalan
3.: látszik, orthos mellett benyomsz egy cpuz t és ott látod hogy épp mennyi feszt kap, ez azért nem jó tuningnál, mert ráküldesz egy erősebb tuningot, meg egy orthost auto feszel, akkor ha nagyon erősre sikeredik a tuning, lehet hogy olyan fesz igénye lesz a procidnak hozzá, amit nem szabadna neki adni, és te kézzel nem is adnál, de auton meg megkapja, és esetleg elhalálozik
4.: hát akkor lehet gond, ha már a lap nem bírja azt az fsb-t, amit te el szeretnél érni...
5.: alaplaphűtés meg felesleges, egy ilyen lapnál nem fogsz úgyse olyan értékeket döngetni vele, ami ezt igényelné. A hűtés ára helyett inkább vettél volna egy rendes DS3at nem L-t jobban jártál volna szerintem.Milyen proc hűtőt tervezel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged