- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
jaja1981 #7512 üzenetére
hát elvileg én úgy tudtam, hogy ha pl 3ghzn dolgozik egy proci, legyen az cpu vagy gpu akkor egy bizonyos órajel felé már nem érdemes vinni a ramot, mert úgy sem tudja a rendszer azt a sebességet kihasználni a cpu sebessége miatt.
szóval kb ra lenne érdemes belőnöm, hogy pl ha 3,5 ön megy a procim akkor mi az ami fölé már felesleges vinni egy ramot.
gpu nál is nagyon lényeges lenne hogy mit érdemes jobban kihajtani ha 700on megy pl a gpu órajele akkor a ramjait mennyire érdemes feltornászni, inkább érdemes mégvisszább venni a prociját és a ramokat fejlebb, vagy pont fordítva.
szóval hogy kb milyen értékeket érdemes párosítani azt lenne jó megfejteni és lehetőség szerint nem egy több hetes tesztsorozattal, amire nincs jelenleg időm
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600x - 2026.02.01 GARI - Dobozos
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest