- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbocfh
csendes tag
Hello!
Na csináltam pár képet a biosról.A lényeg a lényeg hogy a bios teljesen random szerűen visszadobja a szorzót 20 ról 14re, pl volt hogy 3,4Ghzen ment tök jól, aztán még 2,9Ghzes beállításnál is visszatette 14es szorzóre ez a szutyok. Sajna mást már nem tok rá mndani. Direkt ezért cseréltem le a p5ld2-mq-t mert az nem volt tuningbarát, erre ez is itt szarakodik. ráadásul ha felveszem mondjum 3.3Ghzre akkor a mem írás olvasás everest szerint visszaesik 1400/2000re 2850/4200ról/2,66Ghzen ezt tudja 133x20/. és a játékok is jobban szaggatnak mint a 2,66Ghzes beállításon. Tehát most ott tartok hogy kidobtam 11ropit a nyg semmire
ráadásul ha felveszem 3,4-3,5Ghzre /ha nem dobja éppen vissza 14es szorzóra/ akkoe elgezd ciceregni az alaplapon vmi, valszín a szilárdtest kondi ami a proci körül van. Annak lehet vmit csinálni?
Nagyon örülnék ha valahogy meg lehetne oldani ezeket a problémákat. Kicsit kezdek belefáradniA képeket átküldtem az nbl2es emailedre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest