- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
uploader
csendes tag
Üdv!
Tervezem egy 4830-as VGA megvételét, de azt olvastam, hogy a procim (E6300) nem fogja kihajtani, tehát hiába veszek jobb videókártyát, ha a szűk keresztmetszet a proci lesz.
Tuningolni sajnos eddig nem sikerült a procit, 2.2 - 2.4 ghz-ig sikerült jutnom. Utána már nem érzékelte a vga-t, az integrált lan vezérlőt, az integrált hangkártyát, és a Sata winyót sem.
Hiába állítottam pci frequency-t autora, vagy meghatározott értékre, nem működött.
Illetve egy Ata HDD-vel már sikerült egyszer 2.6 ghz-ig is jutnom, de utána eltűnt a vga, nem volt kép.
Alaplap: Asus p5l-mx, 2 darab 1GB-os 667-es rammal.
Olvastam, hogy mindenkinek így meg úgy megy 3 ghz fölé ez a proci, hát úgylátszik én vagyok a legszerencsétlenebb. Szóval ha valaki segítene, hogy mit hogyan csináljak, azt megköszönném. Új alaplapot sajnos nem tudok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest