Új hozzászólás Aktív témák

• privacy99

senior tag

válasz colker #41461 üzenetére

Köszi :R Megcsináltam, a CPU-Z alapján mostmár minden rendben van. A proci tuningot inkább hagyom a francba egyelőre, 1 hónapon belül beújítok egy jó hűtőt rá, aztán már csak azt kell feljebb húzni. Bár azt nem értem, hogyha auto-ról manual-ra állítom az Ai Tweaker-t, akkor miért nem lehet 1600Mhz-et választani, csak elég furcsa (nem kerek) értékeket.

Most auto-n van, 1600Mhz-re van állítva a memory freki, a timingoknál pedig 9-9-9-27-et állítottam be, ami elvileg a gyári érték. A proci így 3,8Ghz-ig tud "felpörögni", ez az alap Turbo órajel, később pedig majd feljebb veszem új hűtővel olyan 4,6 - 4,8 környékére. Csak az a gond, hogy akkor mindenképp manual-ra kell állítanom az Ai Tweaker-t, mert ha jól tudom csak úgy húzhatom a procit, akkor viszont a RAM-ot nem tudom 1600-ra tenni. Fúú de bonyolult ez :D

Még megnézem, hátha lehet a procit húzni úgy, hogy az auto beállítás megmarad. Az lenne a legjobb.

Csak kényelmesebb lett volna, ha a TurboV EVO normálisan állítja be a dolgokat. Egy kattintás..

Új hozzászólás Aktív témák