- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
colker #41461 üzenetére
Köszi
Megcsináltam, a CPU-Z alapján mostmár minden rendben van. A proci tuningot inkább hagyom a francba egyelőre, 1 hónapon belül beújítok egy jó hűtőt rá, aztán már csak azt kell feljebb húzni. Bár azt nem értem, hogyha auto-ról manual-ra állítom az Ai Tweaker-t, akkor miért nem lehet 1600Mhz-et választani, csak elég furcsa (nem kerek) értékeket.
Most auto-n van, 1600Mhz-re van állítva a memory freki, a timingoknál pedig 9-9-9-27-et állítottam be, ami elvileg a gyári érték. A proci így 3,8Ghz-ig tud "felpörögni", ez az alap Turbo órajel, később pedig majd feljebb veszem új hűtővel olyan 4,6 - 4,8 környékére. Csak az a gond, hogy akkor mindenképp manual-ra kell állítanom az Ai Tweaker-t, mert ha jól tudom csak úgy húzhatom a procit, akkor viszont a RAM-ot nem tudom 1600-ra tenni. Fúú de bonyolult ez
Még megnézem, hátha lehet a procit húzni úgy, hogy az auto beállítás megmarad. Az lenne a legjobb.
Csak kényelmesebb lett volna, ha a TurboV EVO normálisan állítja be a dolgokat. Egy kattintás..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest