- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
válasz
Apollo_21 #40578 üzenetére
Haha, rafinált módon a telómmal tegnap lefényképeztem már
Alaplap: Gigabyte MA790XT-UD4P
Bios: F8
Proci: AMD Phenom II X2 550 B.E 3.10GhzÉn alapvetően nem akartam húzni a procit 3.1 alapról feljebb, mert annyit nem dobna h megérezzem szerintem, viszont melegíteni végkép nem akarom, mert nyáron katlan a szobám
Elég lenne, ha csak a 4 mag stabilan menne.
Szóval Te azt mondod, h emeljem a feszültséget, és akkor eltűnne ez a pár kényelmetlen hülyesége ami minden bizonnyal a processzornak tudható be?U.i:
Az "Advanced Clock Calibration"-ba ha belépek, ott lehet az E.C. Fireware-t állítani meg hogy melyik mag legyen aktív! Csak h minden infó meglegyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest