Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Hali.
Az az igazság hogy ez antituning proci, vagy mégsem csináltam jól mindent!
Stabilan csak 2800 vagy akörül tudtam tartani. Alapfeszen!Ámde amire nem számítottam, az az hogy kazánt csinál a PC-ből!
Okádják a "szabad levegőt" a házon kívülről rá ketten is a hűtőre (persze azon is van venti), de még így is 70 fok fölé fűt. Nem akarom megsütni, hagyom így! Esetleg ha már megvan a cseregép, kiélem beteg hajlamaimat!
Stabilitás: A stabilitásról annyit hogy a Prime95-el tesztelve nem kapott sokkot! Az Everest viszont a földhözvágta.Nem gondoltam volna.
Létezik olyan hogy hősokk? Most hogy az órajelek alapra lettek rakva (bár van más ami még nem), még mindig kap random hőhullámokat! Eddig nem nagyon hallottam a hűtőjét, de most nagyon felpörög! Everest-el figyelem, felkúszik 65-re is simán, de aztán hamar lefújják a ventik! Eddig nem volt gond vele! Mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Nincs megállás akkuméretben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest