- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #39022 üzenetére
Nem nagyképüség, sőt.. Senki se születik úgy, hogy x-y dolgokat tud. Ha nem tudok valamit, kérdezek. S ha nem értem a választ..tovább kérdezek. S vagy elküldenek a halál f@szára,hogy "fárasztó vagyok", vagy segítenek.
Na az önkormányzatnál elküldenek, itt..nem! S hidd el, sok régi tuningos több 100 órtán át segített, s szerintem segít még ma is szívesen. Régebben pl én a 2. privát után (még nem volt érthető amit írtam a számára) azt a privit kaptam, hogy ..x-y @freemail.... -vegyél már fel msn-re, s ott folytassuk légyszi. S hiszed vagy sem, este 9kor elkezdtük, s hajnalig "tuningoltunk", s arra sem volt időm, hogy a saját mailjeimet megnézzem, de..
Mikor 1-2 év mulva az Intel tuning listán megláttam, s büszkén mutatta az alulfeszes tuningját..örültem én is.
S ha bármilyen fórumon, bármit kérdeztem, vagy hírdettem az aprón, ezek az emberek duplán visszadták azt, hogy aznap éjszaka nem hagytam őket "cserben". Sőt..krammerka fórumtárs, bár majd 200Km-re lakik tőlem, nagyon jó barátom is lett, többször meglátogattuk őket a 2 törpémmel. Viszont ha akkor nem "harcolom ki", hogy igen is érdekelje, akarja már megtudni, hogy mit írok, vagy, hogy szánjon rá időt, s ismerje már meg a saját biosát, még mindíg itt kérdezgetne .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel i7 8700 Box
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest