Hirdetés
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
lipi67 #38937 üzenetére
Nincsen másik ramom sajnos. Merre laksz? Én Békés megyében.
Majd még megpróbálom 1,57V-on, csak már így is még a cl-t is kevesebbre vettem mint a gyári.
VGA: Kábé 10%-os fps növekedést tapasztaltam átlagban. (A 7870-es Gigabyte volt, a 7950-es pedig Sapphire.) Az ára viszont 35%-kal volt több, szóval ár-érték arányban nem éri meg, de akinek nagyobb teljesítmény kell, annak persze igen. És jobban tuningolható is, a két tuningot összevetve kb még 5%-kal erősebb.
Ezek MSAA nélkül. MSAA-val már sokkal jobb az arány! Bár érdekes ez, mert a FarCry3 pl még MSAA 2x-szel sem megy, nem élvezhető az fps. (Főleg jetski-n a műszerfal egy nagy homály.) Szóval ebben a játékban semmit nem ért a nagyobb kártya. Hitman Absolution-ban már annál inkább. Ebben 7870-nél 2x-et bírt hogy élvezhető maradjon, 7950-nel pedig még visítva (éppenhogy) a 8x is játszható.
Más: Az mitől lehet, hogy a bios-omban eddig nem működött az egér, hiába volt ott középen a kurzor, aztán a múltkor már működött, de aztán most már megint nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest